Pluspunten
Een aantal maanden heb ik zeer intensief samengewerkt met Hurby. Hurby heeft twee websites voor ons ontworpen en met veel enthousiasme alles geregeld van A tot Z. Ik ben zelf nogal een pietje precies, gelukkig Hurby ook. Alles wat ik toch anders wilde, van punt tot komma, regelden ze binnen een enkele minuut. Ik ken Hurby als een webbureau met een ongelofelijke hoeveelheid inzet, toewijding, flexibiliteit en professionaliteit, voor een meer dan schappelijk tarief. Eerlijke, hardwerkende mensen, die houden van mooie websites bouwen. Ik kan ze bij iedereen hoog aanbevelen. Check onze website op www.doyotrainingen.nl en www.seiwakai.nl.
VerbeterpuntenWees niet te bescheiden :).
Pluspunten
Goede communicatie, denken met je mee.
Pluspunten
Alles is maximaal geregeld, nooit problemen!! een dikke 10!
Pluspunten
Na een goede samenwerking met Webdesignbureau Hurby is onze (vernieuwde) website www.toutdefrance.nl tot stand gekomen en daar zijn we nog altijd zeer gelukkig mee. Uitstekende service, hoge kwaliteit en dat alles tegen een schappelijke prijs.
Pluspunten
prijs, kwaliteit, snelheid/levertijd, afspraken nakomen, betrouwbaarheid, kennis & vakmanschap
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
Betrouwbaar.Goede kennis van de materie en flexibel.
Pluspunten
Je wordt altijd kundig geholpen, bij vragen heb je snel antwoord. Wijzigingen in de website worden snel doorgevoerd
Pluspunten
betrokkenheid
VerbeterpuntenMaak meer reclame
Pluspunten
Indrukwekkende vakkennis en probleemoplossingen
Verbeterpuntenpr vergroten
Plein Eendragt 25 B
3111 AS Schiedam
Internetbureau DBB creëert sinds 2001 websites, applicaties, maakt huisstijlen en logo's maar geeft ook marketing advies en verzorgt hosting. Voor het realiseren van uw wensen op internet en grafisch gebied hebben we alles in huis. Uw wensen worden door Internetbureau DBB vertaald in een website of applicatie. Daarna blijven wij u service verlenen, ondersteunen en adviseren. Bereikbaar per mail en telefoon doen wij ons uiterste best om u op elk moment te woord te staan en oplossingen te bieden of antwoorden te geven. We maken ons sterk, het maximale te doen voor de klant binnen haar/zijn budget.