Goede service en daarbij komen ze afspraken netjes na. Kwaliteit is hoog van de spullen

goed kwaliteit bureau

ik heb een elektrische zit sta bureau gekocht en ben er super tevreden mee. de kwaliteit van het bureau is erg goed!

Office-TOP-per

Met veel kennis over de producten ben ik in de showroom van Officetopper geholpen bij het kiezen van een gecertificeerd bureau en bureaustoel. De vriendelijke bezorger heeft de mijn bestelling vakkundig thuis geïnstalleerd en ik heb nu een goed geoutilleerd werkplek. Zeer tevreden over bestelling, levering en eindresultaat.

Meer info en een gebruiksaanwijzing of verwijzing naar een site waarmde gebruiksaanwijzing van het bureau en bediening stoel had gemogen.

Prima ervaring!

Goede service en verhouding prijs/kwaliteit

Communicatie is duidelijk en persoonlijk

Uitstekende dienst klantenservice

Reeds 2 maal besteld bij hen, bij de laatste levering is er een probleem opgetreden bij de montageservice. Na het melden van dit probleem ben ik telefonisch gecontacteerd geweest door de klantenservice. Ze hebben dit probleem heel goed aangepakt en ervoor gezorgd dat ik nog altijd heel tevreden ben van hun diensten. Ik kan deze firma aan iedereen aanraden. Prima prijs/kwaliteit/dienstverhouding.

Fijne medewerkers goede kwaliteit

Kasten besteld, correct geleverd, op tijd en alles volgens afspraak.

Bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit en vakkundig in elkaar gezet.

zeer goed

goede communicatie en goed service vriendelijke chauffeur

Vriendelijk

Goede communicatie. Mooi product en vriendelijke bezorger

En levering, bleek de kast schade te hebben. Dit is adequaat opgepakt en opgelost.

Wachttijd was de moeite waard.

In vergelijking met ander online meubilair goed op de hoogte gehouden tijdens de levertijd. De aflevering en montage op de plek was uitstekend.

Zeer mooi bureel en vlotte en vriendelijke levering

ik heb geen contact met het bedrijf gehad. De bezorging van de bestelling werd ruim op tijd aangekondigd en gebeurde ook volgens afspraak De bezorger was een vriendelijke, hulpvaardige man

100 procent

fantastisch materiaal en levering

Goede service, vriendelijke medewerkers

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Prima.

Bij aflevering bleek 1 bureau blad beschadigd. Na melding werd er een nieuw blad besteld en ASAP afgeleverd.

Bureau opzich goed, maar kraakt wel erg veel

Gebruik nu iets meerf dan een jaar een elektrisch zit sta bureau. Het bureau is stevig en stabiel. Levering prima en zoals gezegd al een jaar zonder een enkel probleem. Alleen.... wat kraakt en piept het toch veel. Ik heb geen enkel ander meubel in huis dat zoveel kraakt als je er een beetje op steunt. Schroeven nalopen helpt ook niet . Geen idee waar het gekraak vandaan komt, en voor een thuiswerkplek kan het nog. Maar in een kantoortuin lijkt het mij verschrikkelijk.

Heel positief!

Een duur sta/zit bureau besteld. Helaas was de levertijd langer dan verwacht, de fabrikant had moeite om de grondstoffen tijdig binnen te krijgen. Maar ik werd heel goed op de hoogte gehouden. Officetopper bood aan tijdelijk een ander bureau te plaatsen. Was niet nodig voor mij, maar wel goed meegedacht. De aflevering vond plaats op de tijd die was afgesproken. Keurige monteurs die heel zorgvuldig werkten om niets te beschadigen. Niks afraffelen als het even niet lukte, maar heel zorgvuldig opnieuw stap voor stap monteren. Perfect. Kortom, ik koop niet vaak een bureau, maar als ik er nu weer een nodig zou hebben weet ik wel waar ik hem bestel!

Super tof bureau, zeer netjes ontvangen

Het was tijd voor een zit-stabureau. Na producten op verschillende sites met elkaar te hebben vergeleken, kwam ik bij Officetopper tot de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hier dan ook het bureau besteld. 'Binnen 5 werkdagen geleverd' werd uiteindelijk 10 werkdagen. Maar de manier waarop dit werd bezorgd maakt edit helemaal goed. Toffe kerel was al om half 9 bij kan sochtends. Op de vraag waar hij vandaag kwam kreeg ik het antwoord: "Breda!". Oftewel, hij zat al voor 7uur in de bus om mijn bureau te leveren. Dikke 4,5 sterren waard dus!

Mooie meubels en super nette levering.

De meubels zijn helemaal naar wens, fijne stoelen en mooie kasten. Daarnaast werden de meubels keurig bezorgd door een ontzettend vriendelijke, behulpzame en beleefde medewerker. Wij zijn dus erg tevreden.

Goed geregeld!

Iedereen een mooie thuiswerkplek.

Prima product, verzending kan beter

Ik bestelde twee producten en die waren allebei prima. Wel jammer dat van beide producten de verpakking beschadigd was. Het product is daarom onvoldoende beschermd vervoerd. Gelukkig was alleen de verpakking stuk, beide producten waren onbeschadigd.

Laten netjes weten wanneer je t pakketje ontvangt

Baileybrugweg 9

4941TB Raamsdonksveer