Hadden de bestelling gedaan alleen bleek de kleur die we wilde niet leverbaar. Dit was niet bekend gemaakt maar, toen we contact zochten kwamen de medewerkers met een snelle oplossing. Nieuwe bestelling werd daarna snel geleverd.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Hopelijk tot ziens.
Vorige week heb ik in goede orde mijn zit-sta bureau ontvangen. Ik wil even zeggen dat ik heel tevreden ben over de vlotte beantwoording van mijn vragen, de levering en over de kwaliteit. Hartelijk dank en ik ga jullie zeker aanbevelen bij mijn netwerk :-)
We zijn erg blij om te horen dat u onze service, communicatie en producten als zo positief heeft ervaren (en ervaart)! Graag tot een volgende keer!
mooi, praktisch bureau
We zijn blij dat u zo positief bent. Graag tot ziens!
Goed product, goede service bij levering.
Goed om te horen, Roos! Graag tot een volgende keer en veel plezier met uw nieuwe producten.
Geleverd volgens afspraak en goede service zoals afgesproken. Mijn verwachtingen zijn helemaal waargemaakt.
Fijn dat we uw verwachtingen hebben waargemaakt. Daar zijn we blij mee! Graag tot ziens.
Nadat ik mijn bestelling had gedaan, werd ik keurig op de hoogte gehouden over de verwachte leverdatum tot aan de uiteindelijke levering toe. Het geleverde product voldoet ook volledig aan de verwachting.
Wat fijn dat u zo positief bent over onze service. Bedankt, en graag tot een volgende keer!
Fantastisch geholpen door Mario van Officetopper! Uiterst klantvriendelijk, snelle levering, perfecte service tot aan huis en overduidelijk gespecialiseerd in kantoorartikelen. Voor mij een volgende keer zeker weer Officetopper!
We zijn erg blij dat u zo enthousiast bent en geven de complimenten door aan onze collega Mario. Graag tot ziens!
Heel vriendelijk. Kwaliteit materiaal
Bedankt, Ninke! Graag tot een volgende keer.
Mijn elektrisch zit-sta bureau werd volgens afspraak netjes als bouwpakket geleverd. Met een goede beschrijving stond het bureau vrij rap in elkaar. Wat is fijn om het zitten met staan te kunnen afwisselen! Aanrader!
We zijn er blij mee dat u zo enthousiast bent. Veel werkplezier aan uw nieuwe zit-sta bureau!
Ik heb een basic zit-staburo besteld. Had er een vraag over en werd prettig te woord gestaan. Snelle levering en goed verpakt. Heb er voor gekozen het buro zelf in elkaar te zetten en dat was met de handleiding goed te doen.
We zijn blij dat u zo enthousiast bent over uw nieuwe bureau en onze service. Hopelijk tot ziens!
Goede ervaring, wel wat lange levertijd. Ik werd netjes en tijdig geinformeerd over korte vertraging.
Fijn dat uw ervaringen over onze service en communicatie zo positief zijn. We zien u graag nog eens terug.
Alles keurig en correct afgehandeld
Fijn om te horen, Betske! We zien u graag nog eens terug!
Er staat op de website dat de levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen is, maar de door mij bestelde kastjes worden pas na 2 maanden geleverd!
Beste Marco, Bedankt voor uw terugkoppeling. Wat spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over de levertijden van de door u bestelde producten. En we begrijpen uw punt helemaal. De drukte bij zowel onze leveranciers als onszelf, zorgt er inderdaad voor dat de levertijden van sommige van onze producten niet zijn zoals u van ons gewend bent. Dit betreuren we dan ook ten zeerste. We hopen dat u desondanks gauw kunt genieten van uw kasten. Vriendelijke groeten, Team Officetopper.com
goed spul en goed afgeleverd. Niet te moeilijk in elkaar te zetten.
We zijn blij om te horen dat u zo enthousiast bent! Hopelijk tot ziens.
gewoon zoals vroeger per telefoon ook uitstekend
We zijn blij dat u zo enthousiast bent. Graag tot gauw!
Helaas wel heel weinig updates over de exacte dag, maar is wel goed afgelopen :)
Gelukkig dat het goed is afgelopen. Graag tot een volgende keer!
Er was goed opgelet want de kast die ik had besteld was beschadigd. Voor de levering was de kast nagekeken en er werd meteen een nieuwe besteld.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, Margreet! Hopelijk tot ziens.
Eenvoudig te monteren, duidelijke beschrijvingen. Kwaliteit van de kast is erg goed. Sommige verpakkingen waren door plastic spanbandjes erg beschadigd. 2 meubelplaten hadden hierdoor lichte schade opgelopen.
Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent, Peter! Al is het uiteraard niet de bedoeling dat de kast beschadigd is geraakt. Daarvoor zoeken we graag een oplossing. Zou u foto's van de schade kunnen opsturen naar [email protected] ? Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Hartelijke groet, Team Officetopper
Ik vond het alleen jammer dat op de dag van levering en montage het artikel 40% korting had.
Bedankt, Richard! Wat jammer dat u deze jubileumdeal niet mee heeft kunnen pakken. Gelukkig volgen er dit jaar nog vele; houd onze webshop in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief via http://eepurl.com/bRGhjD en blijf op de hoogte van ál onze jubileumacties. Hopelijk tot gauw!
De bezorger was erg vriendelijk en snel!
Wat goed om te horen, Anneke! We geven de complimenten door aan onze collega. Graag tot ziens!
De beschrijving laat de wensen over, zou goed zijn deze nogmaals goed te bekijken met wat er moet gedaan worden om het bureau op een juiste manier in elkaar te zetten, en net als bij de Ikea hou ik schroefen en plastic doppen over die ook nergens op de beschrijving zijn aangeduid!!
Bedankt voor uw terugkoppeling, Arnoud. Zou u een mail kunnen sturen naar [email protected] met een foto van de overgebleven onderdelen? Dan pakken wij het direct op met de fabrikant. Hopelijk geniet u desondanks van uw nieuwe bureau!
Aardige monteur en snel en netjes in elkaar gezet.
Goed om te horen, Carolien. Bedankt!
Het was eenvoudig bestellen, keurig op tijd geleverd en een prachtig product! Top ervaring!
Wat zijn we blij dat u zo enthousiast bent! Graag tot een volgende keer.
Gewoon op de tijd geleverd die ze aangeven.
Bedankt, Jack! Dat vinden we goed om te horen.
Finally the cables laying on the floor are gone (I got the cable holder) and I can change the hight depending on how my body is feeling that day! Really nice!
Thank you for your review, Leana!
Baileybrugweg 9
4941TB Raamsdonksveer