satisfied with the service provided and the results
Zelf een rechtsbijstandsverzekering maar dat weegt niet op tegen Bierens! Snel, accuraat en professioneel dus zeker aan te bevelen!
Beste Hanny, Allereerst de beste wensen voor 2022! Daarnaast natuurlijk ontzettend bedankt voor de vriendelijke woorden. Wij zijn blij dat u, ondanks dat u een rechtsbijstandsverzekering heeft, toch voor ons kiest. Snel, accuraat en professioneel optreden is essentieel in onze branche en iedereen binnen ons kantoor spant zich dan ook tot het uiterste in om u de beste ervaring te kunnen blijven bieden bij iedere zaak. Heeft u wellicht nog vragen en/of opmerkingen? Dan horen wij die natuurlijk maar al te graag! In dat geval zouden wij u willen vragen deze per e-mail door te geven aan [email protected] of natuurlijk per telefoon via ons gebruikelijke telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Prima geregeld en handig met digitale inzage in het dossier
Vaste personen die de casus behandelen is erg prettig in onze situatie hebben we met regelmaat van doen met mevr. Alberdine van Dijk. Je wilt je zorgen uit handen geven en samen tot de beste oplossing komen. Dit is wat Bierens voor ons al meerdere malen heeft gedaan.
Op dit moment één lopende casus. Vooralsnog tevreden over de voortgang en informatievoorziening.
Beste Petra, Hartelijk bedankt voor de vriendelijke woorden. Ondanks dat het lopende dossier natuurlijk slechts een eerste indruk kan geven, zijn wij blij om te zien dat u tot zover tevreden bent over de samenwerking en communicatie. Uiteraard horen wij het ook graag als u tussentijds nog opmerkingen of suggesties voor ons heeft. Zo kunnen wij uw ervaring blijven verbeteren! Indien u iets aan ons wilt doorgeven, zouden wij u vriendelijk willen verzoeken dit per e-mail te doen. Dit kan via [email protected]. Mocht u liever willen bellen, dan kan dat uiteraard ook. In dat geval kunt u ons telefoonnummer bovenaan onze website vinden. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Ik heb (gelukkig) nog niet zo vaak gebruik hoeven maken van jullie diensten, maar als het wel zo was ben ik prima tevreden met het resultaat. Soms vraag ik me af, waarom klanten niet gewoon betalen. Dat scheelt ze soms zoveel extra kosten.
Over het algemeen worden we snel en duidelijk geholpen. De mentaliteit van Bierens past ons prima
Beste Leontien, Ontzettend bedankt voor de vriendelijke woorden. Het doet ons goed om te zien dat de samenwerking nog altijd naar tevredenheid verloopt. Wij vinden het essentieel om, naast daadkrachtig te handelen en gedegen advies te geven, ook duidelijk en tijdig te communiceren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen voor ons hebben, dan kunt u die natuurlijk altijd insturen naar [email protected] of deze doorgeven per telefoon via ons gebruikelijke telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Wij werken al jaren samen met Bierens Incasso advocaten en tot dusverre zijn wij nog altijd even tevreden met het incassoresultaat. Ga zo door!
Niets op aan te merken
fijne samenwerking en contact gehad tot volgende keer
Beste Max, Heel hartelijk bedankt voor de vriendelijke woorden. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de samenwerking en het contact met ons. Natuurlijk hopen wij dat u zich niet snel in een positie bevindt die onze dienstverlening noodzakelijk maakt, maar zijn wij natuurlijk altijd graag uw incassopartner als u met een debiteur van doen heeft die niet betaalt. Mocht u overigens nog vragen en/of opmerkingen voor ons hebben, dan kunt u die natuurlijk altijd insturen naar [email protected] of deze doorgeven per telefoon via ons gebruikelijke telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Excellent, very efficient.
Great customer service and well organised
Very good and personal support from Mr. Omer Faruk Celik. As a start-up we are very grateful to have had him on our side - in a critical situation with a global organization!
Dear Pajam, We're incredibly happy that we were able to help you with your case and I will be sure to pass your kind words to Omer. We work hard to provide the best service possible on a truly international level. To achieve that goal, we can thankfully rely on the in-house expertise of our international lawyers. Finally, we would like to encourage you to leave us any suggestions for improvement you might have. If there is anything you would like to tell us in that regard, then please don't hesitate to send an email to [email protected]. Should you prefer to speak to us over the phone, then you'll be able to reach us through the phone number on our website. Warm regards, Twan van der Meulen Customer Care
Tevreden, fijne samenwerking en goede communicatie.
Always I have been informed in time, always I have seen very good observing to analyse my situation, always there were measurable progress until today.
Zaken worden snel en correct opgepakt.
Beste Lizette, Wij zijn blij dat om te zien dat u tevreden bent over onze dienstverlening en bedanken u voor de positieve feedback. Toch zijn wij ook altijd benieuwd naar of u wellicht nog verbeterpunten voor ons heeft, zodat wij uw ervaring continu kunnen blijven verbeteren. Mocht u dus nog suggesties, vragen, of opmerkingen hebben, dan ontvangen wij deze maar al te graag via [email protected] of uiteraard telefonisch. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Dossiers worden serieus bekeken, maar actie soms trager dan ik zou willen, met name wanneer er een deurwaarder ingeschakeld moet worden ivm beslaglegging.
Ik ervaar de samenwerking met Bierens Incasso Advocaten alsmede Bierens Law als zeer prettig en ben tevreden met de behaalde resultaten. De vakbekwame medewerkers geven mij het gevoel dat ze er echt alles aan doen om de vordering binnen te krijgen. Sander en team, ga zo door!
Goed contact en de leveranciers betalen vaan binnen afzienbare tijd
Beste Sonja, Ontzettend bedankt voor de lovende woorden. Wij zijn nog altijd erg blij om te zien dat onze samenwerking naar tevredenheid verloopt. Mocht u overigens nog vragen en/of opmerkingen voor ons hebben, dan kunt u die natuurlijk altijd insturen naar [email protected] of deze doorgeven per telefoon via ons gebruikelijke telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Geen gedoe, makkelijk aanmelden van een zaak, duidelijke communicatie en to the point.
Very good comunication and all clear ,nice people here and well qualified
Afwikkeling altijd prima.
Beste Heidi, Ontzettend bedankt voor de vriendelijke woorden. Wij zijn blij om te zien dat onze samenwerking nog altijd naar wens verloopt en u deze altijd als zorgeloos ervaart. Wij hopen erop om ook in de toekomst nog veel voor u te mogen betekenen. Mocht u overigens nog vragen en/of opmerkingen voor ons hebben, dan kunt u die natuurlijk altijd insturen naar [email protected] of deze doorgeven per telefoon via ons gebruikelijke telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Professioneel, heldere communicatie en goede kennis van mogelijkheden en materie.
Dossier dezelfde dag nog in behandeling en binnen week positief resultaat.
Na eenvoudige aanmelding ging de rest vanzelf.
Beste Monique, Hartelijk bedankt voor de vriendelijke woorden. Wij zijn erg blij dat we uw zaak succesvol hebben kunnen afwikkelen en u onze dienstverlening als ontzorgend hebt ervaren; daar gaan wij natuurlijk voor bij ieder dossier. Wij kijken uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking. Mocht u overigens nog vragen en/of opmerkingen voor ons hebben, dan kunt u die natuurlijk altijd insturen naar [email protected] of deze doorgeven per telefoon via ons gebruikelijke telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Twan van der Meulen Customer Care
Huddestraat 7
1018 HB Amsterdam
Bierens Incasso Advocaten is een incasso advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het oplossen van zakelijke incasso’s. Al sinds 1952 staan wij ondernemingen bij met hun betalingsconflicten. Als advocatenkantoor hebben wij meer middelen dan wie dan ook om uw factuur snel te laten betalen. Wij zijn dan ook de meest succesvolle partij voor zakelijke incasso’s. Van eenvoudige incasso's tot complexe betalingsconflicten - Bierens Incasso Advocaten is dé incassospecialist voor uw zakelijke vorderingen.