Sortuj

Pluspunten

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie!

Pluspunten

gewoon goed

Pluspunten

Heel toegankelijk en prettig in de samenwerking. Snelle afwikkeling van de (niet betwiste) dossiers. Professionele aanpak van de gecompliceerde dossiers

Nog meer (duidelijke) communicatie m.b.t. de dossiers.

Pluspunten

Accurate werkwijze. Snelle actie. Ontzorgen. Recht door zee. Kennis van zaken.

Pluspunten

- Persoonlijk contact. - Juiste advies. - Hoog rendement in incasso's. - No cure, no pay.

Geen.

Pluspunten

De uitstraling en handelswijze van Bierens zal menig debiteur doen huiveren en dat zien wij graag. Anderzijds blijkt, voor ons als klant, het juist een leuk, vrolijk en creatief bedrijf te zijn!

Aan het begin moet ik echt op zoek naar de voorwaarden, want de ervaring leert mij dat er in een latere fase vaak cruciale keuzes gemaakt moeten worden. Dat zou voor de klant in beknopter en overzichtelijker mogen zijn.

Pluspunten

Advocaten en collega's zijn goed benaderbaar. Komen met goede oplossingen, adviezen en zijn bovenal proactief! En niet geheel onbelangrijk....succesvol in de dossiers. Wij werken als bedrijf nu al een aantal jaren samen met Bierens en zijn nog altijd zeer enthousiast over onze samenwerking.

Er valt altijd wat te verbeteren, zo ook bij Bierens. Er zijn echter geen noemenswaardige zaken te noemen die op dit moment in mij op komen. Keep up the good work....

Pluspunten

Adequaat en professioneel Goed advies Advocaten in iedere branche en vakgebied toegankelijk en open communicatie digitaal dossier systeem

Ga zo door!

Pluspunten

met een woord geweldig dat dit gelukt is zeer hartelijk bedankt groetjes Lucien

Pluspunten

- Specialistische kennis en slagkracht op het gebied van incasso. - Je blijft goed op de hoogte middels de verslaggeving online. - Houden daadwerkelijk het initiatief. - Ervaring: geven je vertrouwen als klant dat alles goed komt.

Er werken meerdere mensen mee aan een zaak. Dan is het de kunst om accuraat te blijven, bijzonderheden goed door te briefen en niet blindelings te vertrouwen op de handelwijze van de volgende. M.a.w.: extra checks op zijn tijd kunnen fouten voorkomen en de kwaliteit verbeteren.

Pluspunten

Duidelijke en heldere communicatie. Afspraken zijn nagekomen, zoals toegezegd.

Binnengekomen fax-berichten (door)verzenden als pdf in plaats van een bijlage zonder extensie en onduidelijk hoe te openen.

Pluspunten

Wordt prima op de hoogte gehouden en in ons geval is er een faillissement van de debiteur. Hier hadden wij wat vragen en daar werden we goed van advies voorzien.

Pluspunten

Snelheid. Doen wat ze beloven. Communicatie. Krijgen voor elkaar wat ons niet lukte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wat meer contact over de lopende zaken zou op prijs gesteld worden.

Pluspunten

Het meedenken in een casus en de vasthoudendheid van de medewerkers ligt bijzonder hoog. Complimenten hiervoor.

Goede koffie en thee voor de medewerkers met koek!!!!

Pluspunten

Bierens pakt een incasso vlot op! Tevens voeren zij een hoge druk bij de debiteur waardoor 9 van de 10 keer alsnog een betaling volgt!

Pluspunten

Down to Earth Directe lijnen Goede scores Wereldwijde dekking Goede adviezen

Pluspunten

Korte lijntjes, Correcte verwerking, effectieve behandeling van de dossiers

Pluspunten

Onwijs snel geholpen en in deze zaak snel het geld ontvangen.

Pluspunten

De aanpak van Bierens is duidelijk en rechtvaardig. Snelle afhandeling van dossiers en de communicatie is prima.

Pluspunten

Top service!

4B Weesperplein

Amsterdam 1018 XA

+31 20 312 1100

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.