Sortuj

Pluspunten

Kordaat Accuraat Afspraak is afspraak Prettige mensen Fijne methode no cure, no pay

Kan ik niet echt benoemen

Pluspunten

zeer zakenkundige advocaten, tot in detail op de hoogte, uitstekend advies in de meer gecompliceerde zaken, immer een uitstekende communicatie, zowel in het Nederlands, als in de moedertaal van de debiteur

Pluspunten

Bierens Advocaten ken ik al geruime tijd als een kantoor met kennis van zaken. Pragmatisch en flexibel in handelen op basis van de klantwens. De medewerkers zijn bereikbaar, duidelijk loyaal en gedreven en stralen dit ook uit naar de klant. En uiteraard waar het voor een groot deel om draait: De resultaten zijn prima!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij aanvang van deze zaak was er twijfel of de vordering geint zou worden maar is gekozen om verder te gaan om deze oplichter een halt toe te roepen wat een principiële keuze was. Hier hing een bedrag aan van €716,- aan wat wij acceptabel vonden. Wat ik erg slecht vind is dat we later enerzijds geconfronteerd werden met additionele kosten en tevens dat het bleek dat deze oplichter gewoon doorgaat zonder dat onze doelstelling bereikt hebben. Conclusie is dat we niet correct voorgelicht zijn door Bierens over de beperking in deze en het feit dat welllicht de principiële doelstelling niet gehaal zou kunnen worden. Nu ontsnapt de oplichter en Bierens stuurt gewoon een rekening en stelt voor deze zaak te sluiten. Dus 2 winnaars nl de oplichter en Bierens en 1 verliezer. Bij correcte info in den beginnen hadden wij een andere route gekozen en dit neem ik Bierens dan ook kwalijk.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Pluspunten

- Helderen en snelle communicatie - Duidelijkheid vooraf (ook over de tarieven - Schappelijk met de tarieven indien een incasso niet lukt.

Ik zou het nu niet weten

Pluspunten

snel en adequate actie

Pluspunten

Kort en krachtig.

Gaat prima zo.

Pluspunten

Bierens werkt doeltreffend en accuraat. Hun doel is erop gericht om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Hierbij vind ik het persoonlijk contact met de medewerkers van Biernes ook nog een pluspunt. Zaken worden vooraf goed afgestemd zodat er achteraf nooit discussies ontstaan. Ook geven ze regelmatig leerzame en interessante seminars. Ook hun site is erg helder met als groot voordeel dat je de lopende zaken goed kan volgen. Kortom een leuk en goed bedrijf waar we hopelijk nog jaren gebruik van mogen maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle dossier opname, na inzending van een vordering. -Goede communicatie, voor alle dossiers op België na. - Snelle reacties -Duidelijk advies met kosten, voor alle dossiers op België na.

-Voor Belgische dossiers is de berichtgeving anders en erg summier. Vaak moet er een aantal keer heen en weer gemaild worden wat nu precies het advies van Bierens is in een case, plus kosten. -Niet te snel een dossier sluiten als incasso kosten nog voldaan moeten worden. Buitenlandse dossiers worden sneller gesloten, waarbij de kosten aan ons worden doorbelast. - Niet alle ingediende vorderingen staan online of bij de posten uitdraai. Missen dossiers.

Pluspunten

- Bereikbaarheid; - Korte doorlooptijd incassodossier; - Deskundigheid; - Hoog slagingspercentage;

- Uitbetaling van ontvangen gelden mag iets sneller;

Pluspunten

We maken al geruime tijd van Bierens Incasso Advocaten. Sterke punten voor ons zijn dat we altijd een deskundig advies krijgen en dat zaken snel worden afgehandeld. Voor ons is Bierens Incasso Advocaten daarmee in betrouwbare en deskundige partner waarbij het resultaat voorop staat.

Pluspunten

Wij doen al weer bijna 2 jaar zaken met Bierens. Als je een incassobureau zoekt wat je geld echt binnenhaalt beveel ik Bierens graag aan!

Pluspunten

Duidelijkheid in handelen.

Pluspunten

Snelle reacties op vragen met heldere antwoorden Goed opgepakt

Pluspunten

- Snelle afhandeling - Goede tarieven - Ook voor buitenland - Deskundig - Online dossiers

Pluspunten

duidelijk korte lijnen daadkrachtig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, goede communicatie

Niet meer zo fel als vroeger

Pluspunten

Duidelijke snelle communicatie

Pluspunten

volledige incasso

Er wordt aangegeven dat onze algemene voorwaarden niet correct zijn, echter dit is een branche brede algemene voorwaarden van de metaalunie voor de klein metaal. Willen jullie het voorstel om deze aan te passen daar doorgeven? www.metaalunie.nl

Pluspunten

Super goede en duidelijke service. Geeft een fijn gevoel dat het zo opgepakt wordt !!

Pluspunten

betrouwbare opvolging, vriendelijke contact personen, terzakekundige managers

Geen noemenswaardige issues

Pluspunten

Goede contacten, professioneel

communicatie kan iets beter niet iedereen is juridisch onderlegd :)

4B Weesperplein

Amsterdam 1018 XA

+31 20 312 1100

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.