Prima dag. Weer veel herhaling wat ik prima vindt

Leuke groep en instructeur

• Pluspunten locatie, kleine groep

Volwaardige cursusdag

Gevarieerde en serieuze interactie met deelnemers.

• Pluspunten Afwisselende onderwerpen

Leerzaam

Leerzaam, interactief en de instructeur was deskundig, kon de lesstof goed uitleggen en alle vragen professioneel beantwoorden.

• Pluspunten deskundig en voldoende aandacht voor alle cursisten

TOP

Inge deed het top, en wat een leuke groep mensen bij elkaar.

• Pluspunten Uitleg en opdrachten

Praktisch toepasbaar

De groep was klein maar daardoor veel andacht voor de specifieke aspecten binnen ons bedrijf. De oefeningen in de middag waren goed waarbij veel aandacht werd besteed aan de terugkoppeling over het verloop van de oefening.

• Pluspunten Veel persoonlijke aandacht

Zeer leerzaam

De trainer was motiverend en het was een leuke leerzame cursus.

• Pluspunten Motiverend, leerzaam

Leerzame dag

Alles werd goed behandeld, en alle vragen werden serieus genomen. Het was een leerzame dag.

• Pluspunten Leerzaam, duidelijk
  • Minpunten Misschien een wat klein lokaal

leerzaam, integer, eerlijk, goed georganiseerd.

leerzaam, integer, eerlijk, goed georganiseerd.

Nog nooit eerder zo een fijne BHV cursus gehad.

Ik heb nog nooit eerder zo'n fijne BHV-cursus gehad. De instructeur was enorm deskundig en zorgde ervoor dat de stof op een praktische en begrijpelijke manier werd overgebracht. Wat ik vooral fijn vond, was dat we veel interactie en praktijkoefeningen hadden, waardoor het echt toepasbaar was voor mijn werk. De sfeer was erg aangenaam en het voelde niet als een saaie verplichting, maar als een waardevolle ervaring. Ik voel me nu veel zelfverzekerder in het kunnen handelen bij een noodgeval!

Prettige ervaring

leuk en geanimeerd met de nodige interactie en juiste voorbeelden. Klein puntje voor de cursusleider (Erik) : Ik kom al jaren op herhaling en merk op dat jaar in jaar uit dezelfde , overigens ludieke,' anekdotes verteld worden.

• Pluspunten intercatief
  • Minpunten zie opmerking

Duidelijk en een fijne sfeer

De herhaling is ieder jaar weer hetzelfde, maar wel goed om te doen. Erik heeft het leuk gedaan en de lotus was een goede aanvulling.

• Pluspunten Leuk gebracht

geweldig

Heb het ervaren als een goede informatieve dag. vele jaren heb ik al eens BHV gedaan maar nooit zo fijn en goede uitleg als afgelopen week. Complimenten aan de organisatie en zeker aan docent en de acteur die er goed speelde. Heb er veel van opgestoken en heeft mij vele inzichten gegeven. nogmaals bedankt

• Pluspunten acteur die goed kon acteren

Goede uitleg en leuk sfeer

• Pluspunten Alles
  • Minpunten Niks

Leerzaam

Mijn eerste herhalingscursus en de eerste keer bij BHVnederland. Erg leuke lerares welke haar werk zeer serieus neemt. Praktijk was dmv Lotus een leuke toevoeging. De lunch was echt fantastisch. Leuke ervaring en echt iets wat ik anders aan zou raden. Mvg, Dennis Veerhuis 06-38776514

• Pluspunten lunch,theorie+praktijk

Weer interessante herhalingscursus gehad

Alles weer opgefrist, professioneel en luchtig gebracht door bhv Nederland. Leuke groep nensen

• Pluspunten Lokatie, vakkennis

helemaal prima herhalingstraining!

prima trainingsdag gehad. fijn dat trainer rob de inhoud aanpast zodat je toch nieuwe inzichten kunt opdoen bij een herhalingstraining

• Pluspunten trainer, lotus
  • Minpunten kleine ruimte

Leerzaam!

Leerzaam!

Fijn om alles weer eens op te frissen!

Fijne afwisseling van zelf doen, theorie en spelvormen.

• Pluspunten Docent wist iedereen te motiveren om er bij te blijven
  • Minpunten Rumoerige cursisten, die teveel met elkaar bezig waren dan met de lesstof en ik moest echt moeite doen om de docent te horen

Helder

Niet te veel basiskennis, maar wel een goede opfrisser, en heb zelfs weer nieuwe dingen geleerd.

Veel geleerd op een fijne manier

Erg fijne dag gehad

Prima herhalingcursus

Goede uitleg, er werd aandacht besteed aan onderwerpen waar wij extra aandacht voor wilden en er was een ontspannen sfeer. We hebben veel kunnen oefenen.

• Pluspunten Zie boven.

Waardevolle Herhalings training

Veel afwisseling in theorie en praktijk. De instructeur maakt de training heel praktisch en komt met praktijkvoorbeelden. De Lotus is een hele goede aanvulling op de training.

• Pluspunten Afwisselend, praktijk voorbeelden,

Goede instructeur

Goede, gedreven en motiverende instructeur. Waardoor de ietwat saaie maar toch noodzakelijke stof toch wel interessant is.

• Pluspunten Instructeur

Goede uitleg - goede sfeer - veel doorgenomen. Tijd voor alle vragen

Ja eigenlijk precies wat ik boven in 1 zin gezet heb.

• Pluspunten Fijne locatie - goede trainer

Heel goed opgefrist

Het was goed om zaken weer te herhalen en op te frissen. Toch weer nieuwe dingen geleerd en gehoord,

• Pluspunten Duidelijk en informatief

Storkstraat 9