Response from the business owner
U heeft bij ons meerdere malen edelstenen besteld en wij verwijzen u naar de vele boeken die beschikbaar zijn en de informatie welke u op internet kunt nalezen of de werking van stenen, de eigenschappen, de kwaliteiten en overige kenmerken.
Wij leveren geen productinformatie bij de stenen omdat dat simpelweg niet van toepassing is. Binnen de gemmologie kunnen inderdaad certificaten verstrekt worden, echter gebeurd dit uitsluitend bij zeer kostbare stenen. De stenen welke u besteld zijn eenvoudige stenen die gebruikt worden binnen de therapie van Dietmar Krämer.
U heeft zelf aangegeven dat u voldoende kennis heeft over stenen. Welke informatie wij u dan geweigerd hebben, is ons een raadsel.....en alle informatie over stenen kunt u overal op internet en in boeken nalezen.
U heeft zelf een overwogen keuze gemaakt om bepaalde stenen aan te schaffen.
Of verzoekt u elke keer bij de Blokker, Aldi en AH keer op keer dezelfde informatie als u een aardappelschilmes koopt, vuilniszakken, schoenen, kleding of andere koopwaar aanschaft; bij een mes krijgt u ook geen handleiding hoe u deze gebruikt, of uitleg bij een wasknijper of uitleg bij een ring hoe u deze dient te dragen......
Wij hebben u keurig te woord gestaan en samen even de stenen doorgenomen. Meer dan dat kunnen wij niet doen.