Fijn bedrijf met mooie producten

ik belde voor advies en werd keurig te woord gestaan. medewerker vertelde dat postnl langer onder weg zou zijn naar duitsland dan ups. heb gekozen voor ups en de zending was top ingepakt. veel aandacht! ga zo door. fijn om te zien dat er nog zulke bedrijven bestaan. leuke bedankt kaart zat ik mijn bestelling

Keurig verpakt

Keurig verpakt. Snel geleverd met UPS. vriendelijke medewerkers.

Slecht! Dus geen ster, maar dat kan helaaas niet

Bij een levering hoort produktinformatie te worden verstrekt, zodat levering op juistheid gecontroleerd kan worden. Zelfs na herhaald telefonisch verzoek wordt deze informatie geweigerd. Volgens mij mag dit in Nederland niet. Dit ga ik verder uitzoeken

Attent

Eerlijke, correcte service. Persoonlijke aanpak. Bedankt

Goede service, goed bedrijf

Snelle levering van de spullen

Zuiverheid en kwaliteit!

Op advies van natuurarts producten van Starremedies aangeschaft. Mijn zoon vaart wel bij deze zuiver producten, met duidelijke kwaliteit. De cremes voelen prettig aan op de huid, en brengen de combinatie druppels van bloememessences rust in het systeem. Ik ben zeer tevreden en raad het aan wanneer dat geadviseerd wordt.

Zeer correct!

Ik had eerst gechat met Karen omdat ik wat vragen had over het product wat ik wilde kopen en zij was echt heel erg vriendelijk. Super snelle levering in deze drukke tijd!

Goed, als ik bel wordt er opgenomen en ik krijg voldoende antwoord.

Gelukkig was ik geen zeurpiet toen ik mailde en belde omdat de bestelling niet was gekomen en ik niet begreep hoe het verder ging. Vanwege corona was het iets later, maar ik had het toch snel in huis. Ik had nog een paar vragen en dat was geen punt en ik hing tevreden op. Contact kunnen maken en ook een goede omschrijving bij het product - wat ook goed blijkt te zijn. Plusje, dus.

helemaal top

keurige en goed verpakte levering, lekker snel en efficient.

zending is na dagen nog niet eens bij post nl

Waar is mijn zending?

fijn

snelle levering fijn bedrijf en fijne spullen

Niets op aan te merken

Keurig verpakt, goede produkten en snel geleverd.

top ingepakt en snelle service

s avonds bestelling gedaan en de volgende ochtend al in huis, top!

Uitstekend!

gaan direct voor je aan de slag. Krijg meteen een mailtje. Snelle, goede levering

top

snel, goed verpakt en netjes geprijsd

Zorgvuldige levering!

Zorgvuldig ingepakt

keurig verzorgd en efficient afgewerkt.

dik tevreden, keurig ingepakt en op tijd geleverd.

Geweldige snelle vriendelijke service

Professioneel bedrijf. Prima prijs kwaliteit Denken altijd met je mee! Super tevreden

Uitstekend!

Prima reactie op bestelling: Onmiddellijke respons, en de bestelling werd de volgende dag al afgeleverd. Uitstekend verpakt. Product zelf: pakket Bach remedies, ziet er prachtig uit.

top

alles in orde, vlotte levering degelijk verpakt

Zoals ik het graag wil!

Duidelijke site, goede prijs, goede communicatie en snelle levering!

Altijd al zeer goed!

Snelle service, snelle levering! Breed pakket. Zeer betrouwbaar bedrijf! Al jaren!

Mooi boek en duidelijk uitgelegd!

Heel erg tevreden.

Snel geleverd en goed verpakt. Helemaal happy met die prachtige oliebrander!

Razendsnel bezorgd

Het flesje was heel zorgvuldig ingepakt en paste in de brievenbus. Na de bezorging ontving meteen een berichtje. Supersnel en goed geregeld.

150 Sloterweg

Badhoevedorp 1171 CV