In één woord fantastisch.

De remedies zijn onvoorstelbaar goed. Ik kan er alleen maar lovend over spreken. Snelle verzending, keurig verpakt. Lieve mensen!

Deskundige en goede service.

Experts met het hart op de juiste plaats.

Service gericht klantgericht

Snelle service klant gericht

Prima...snel geleverd..goede service

Zie bovenstaand

Gewoon ouderwets topbedrijf

Altijd goede hulp correcte verzending en perfect contact . . Ook bij foutjes perfect opgelost 10 punten

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben heel blij dat deze zo snel afgehandeld en geleverd werd.

I

zeer tevreden

Prima verpakt, order snel bevestigd.

Vervolgens iets langer onderweg.

Een bedrijf dat goed georganiseerd en uiterst klantvriendelijk, efficiënt, zorgvuldig en snel werkt.

Al ruim 20 jaar zeer goede ervaringen met Star Remedies. Altijd vriendelijk te woord gestaan, snelle en zorgvuldige levering. Ruim assortiment van goedwerkende producten; een duidelijke beschrijving van de producten. Het assortiment breidt zich steeds meer uit met nieuwe goede remedies. Kwaliteit van de remedies is uitstekend.

alles vlot en goed

alles ok

Top! Snelle levering

Keurig verpakt. Volgende dag in huis.

Super snel geleverd en zorgvuldig ingepakt

Super snelle levering !!!!!!

Zeer tevreden over de snelle levering

Efficient, Keurig verpakt en helemaal in orde

heerlijk om zo een bestelling te doen, het wordt keurig verwerkt, efficient verpakt en snel bezorgd. Klasse - met dank dus

Snelle levering en met zorg ingepakt

Snelle levering. Prima verpakt voor verzending. 1 Klein minpuntje: het doosje van de Essentials had iets hoger mogen zijn, nu steken de flesjes er iets boven uit waardoor de deksel niet helemaal goed aansluit.

Snelle levering en niet duur.

Goederen worden snel geleverd. Tijdens transport was 1 item kapot gegaan. Er werd weer een nieuw geleverd. Top.

Goed op de hoogte gehouden.

Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden wat er met mijn bestelling stond te gebeuren. Zo ook de nalevering omdat er een artikel niet direct meegeleverd kon worden. Dat geeft een prettig gevoel.

Zeker aan te bevelen!

Prima producten, ik heb ook ooit een workshop bachremedie gevolgd bij Star Remedies via mijn beroepsvereniging en dat was ook heel interessant. Het enige wat duidelijker mag, is de website. Ik vind het elke keer weer last8g om mijn product te vinden. Hartelijke groet Sarolta Ettema-de Boer Shiatsu4balance

Fijn bedrijf, mooie producten, super service, snelle levering

Altijd goed!

Weet ik niet, is net bezorgd....

Weet ik nog niet, is pas net bezorgd en ik ben nog niet thuis...

duidelijke & overzichtelijke site en snelle levering!

Ondanks de vermelding dat de zending ivm vakantieperikelen wat verlaat zou zijn, is dit niet gebeurd... Prima levering!

Goed verzorgd pakket met mooie producten en persoonlijk contact!

Wat een fijn bedrijf is dit! Mijn bestelling moest nog even van ver weg komen en daar was het wachten dan ook op. Maar doordat er een aantal keren persoonlijk telefonisch contact was over de stand van zeken en een er aardige attentie meegestuurd was voor het langere wachten, was het niet vervelend. Gelukkig had ik de producten ook niet op stel en sprong nodig. Mijn pakket was goed verpakt en de flesjes waren goed beschermd. Alles is goed overgekomen. Nog even 1 dubbel flesje ruilen en dan is alles helemaal in orde. Bedankt voor de fijne afhandeling! Hartelijke groet, Marjon Bouwhuis van Holistische praktijk De Kleine Vuurtoren

150 Sloterweg

Badhoevedorp 1171 CV