Pluspunten
Snelle levering en snel contact via de email.
Pluspunten
duidelijke communicatie snelle levering
Pluspunten
Goede producten en snelle levering
Pluspunten
Snel, correct, betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, keep up the good work.
Pluspunten
Goedkope flesjes
VerbeterpuntenDure verzending
Het is in verhouding duur/kostbaar als uw bestelling slechts Euro 9.60 bedraagt. Maar voor mensen die glaswerk bestellen en meerdere trays bestellen is de Euro 5.95 weer voordelig. De reguliere PostNL kosten bedragen momenteel Euro 6.50 voor een pakket.
Pluspunten
Verkoopt een vooruitstrevend gezond product ethisch zakendoen
VerbeterpuntenVerkoop van het gekochte product weider verbreiden.
Pluspunten
Leuk dat er als extra koekjes bij zaten!!
VerbeterpuntenKreeg het beoordelingsformulier al voordat er geleverd was
Het beoordelingsformulier dient pas 1 dag na ontvangst verstuurd te worden. Kennelijk zit er iets aan de kant van Kiyoh niet geheel juist. Maar gelukkig kunt u genieten van de koekjes :-)
Pluspunten
Betrouwbaar Betaalbaar Klantvriendelijk
Pluspunten
Zeer snelle levering, producten zijn goed verpakt en er zat iets extra;s in de doos. Helaas zijn er 100ml tubes opgestuurd ipv de bestelde 120ml. Bij nabellen hierover ben ik niet netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenDe persoon die de telefoon opneemt is ronduit onbeschoft. Bij navraag waarom de persoon mij een muggenzifter vind bleek zijn vader overleden te zijn. dat is heel erg triest en erg. Alleen ik als klant hoef daar niet de dupe van te zijn. Ik snap heel goed dat je boos en verdrietig bent hierom, maar dit kan echt niet.
Producten zijn al enige tijd geleden aangepast naar 100ml. met een betere samenstelling. U heeft reeds detaillistenprijzen ontvangen. Wij hebben u aangegeven dat u de koop kosteloos kunt ontbinden en de goederen kosteloos kunt terugsturen als zakelijke klant echter heeft u daar heeft niet op gereageerd echter laat u wel direct een onredelijke beoordeling achter waarbij u ons telefonisch adviseert dat wij beter ons bedrijf kunnen sluiten. Echter enige empathie naar de medewerker ontbreekt van uw zijde totaal omdat u slechts bleef doorhameren op de 20ml verschil. Het ontbreken van empathie is voor u niet erg handig als NLP & EFT therapeut. Spijtig.....
Pluspunten
Bestelling is snel binnengekomen. Goede service en duidelijke informatievoorziening.
Pluspunten
Vanwege sluiting gedurende 1 week van Star Remedies ivm lezingen zou het langer duren voordat mijn bestelling geleverd zou worden. Dit is echter sneller gebeurd dan ik had verwacht en met inderdaad een bruikbaar en lekker cadeautje bij mijn bestelling. Op mijn mails kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord.
VerbeterpuntenGeen. Helemaal prima!
Pluspunten
Uitstekende producten en perfecte communicatie! Een voorbeeld voor veel andere webshops!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vlotte levering, volgende dag in huis. Goederen keurig verpakt en goede kwaliteit. Ben zeer tevreden.
150 Sloterweg
Badhoevedorp 1171 CV