Pluspunten
Mooie site. Goede informatie. Verzendkosten zijn aan de hoge kant. Dat is eenmalig; het plezier van de aankoop is veelvuldig. Heel mooi spul. Beschrijving op de site is niet overdreven.
Pluspunten
Geweldige service, vriendelijke mensen! Geweldige producten
Pluspunten
Mijn voorlopig eerste ervaring is zeer positief. Er zullen er nog wel volgen.
Pluspunten
Prachtige producten en fijne service!
Pluspunten
Keurig verpakt. Zeer snel verstuurd. Product ziet er goed uit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk en mooie producten
Pluspunten
Ik zal dit bedrijf altijd aanbevelen! Grote kennis van zaken, razendsnelle service, heel erg vriendelijk en super betrouwbaar!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer keurig afgehandeld en voor herhaling vatbaar, top
Pluspunten
De telefoon werd heel snel opgenomen, mijn vraag goed beantwoord en ik werd meerdere malen bedankt voor het bellen. Heel correct! Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis! Heel snel.
Pluspunten
geweldig snel de flesjes geleverd gekregen, goed verpakt dus helemaal tevreden.
Pluspunten
Het was mijn eerste bestelling bij Star Remedies. Maar de bestelling was snel geleverd en ook goed verpakt. Bovendien kreeg ik nog wat extra's. Dit had ik niet verwacht maar ik ben daar wel heel blij mee. Een ander sterk punt vind ik de communicatie! Ik werd goed op de hoogte gehouden, wat de status was van mijn bestelling! Heel goed! Ik kom zeker terug!
Pluspunten
Mensen met ontzettende warenkennis en een ontzettend goede service
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering. Opmerking gelezen en gehonoreerd.
Pluspunten
Doorgaans heel snel geleverd.
Verbeterpuntenhet is niet duidelijk of de chips/verpakking bij het GFT kan.
Chips (GFT-afval) & Verpakking (Papiercontainer bij u in de buurt); zie https://www.starremediesshop.nl/faq/#toggle-id-23
Pluspunten
Zoals altijd bestel ik hier graag.
VerbeterpuntenDe vloeistof van de keelspay heb ik naar een reisspray flacon over gegoten, omdat jullie spray helaas na 3x gebruik niet meer werkte. Vermoedelijk te kleine openingen in de spray. Iets om nader te onderzoeken.
Pluspunten
1 pipet was kapot gegaan tijdens de verzending, star remedies heeft meteen een nieuwe opgestuurd. Prima service!
150 Sloterweg
Badhoevedorp 1171 CV