Response from the business owner
Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw recente bestelling van stenen. We willen graag duidelijkheid verschaffen over de situatie en stappen ondernemen om het voor u op te lossen.
Het is belangrijk om te vermelden dat al onze geleverde stenen direct gerelateerd zijn aan de methode volgens Dietmar Krämer en zijn bedoeld voor therapeutische doeleinden. In sommige gevallen kan het voorkomen dat bepaalde stenen (trommelsteen of ruwe variant) niet direct uit voorraad leverbaar zijn omdat ze rechtstreeks worden aangeleverd vanuit Dietmar Krämer zelf. We begrijpen dat dit tot verwarring kan leiden wanneer u een ander type (ruw ipv trommel) steen ontvangt dan wat u had verwacht.
Wat betreft de stenen die u ontvangen heeft zijn ruw en bestemd voor de methodiek van Krämer, willen we u verzekeren dat we ons uiterste best doen om de hoogste kwaliteit te leveren die voldoet aan de methodiek van Krämer.
Met betrekking tot de e-mailsituatie willen we benadrukken dat er in eerste instantie een fout was gemaakt bij het versturen van de e-mail zonder het retourlabel. We bieden onze oprechte excuses aan voor deze vergissing. We hebben het onmiddellijk gecorrigeerd en u voorzien van een retourlabel. Het goede nieuws is dat de retourlabel voor u kosteloos is.
Zodra we de retourzending van de stenen ontvangen, wordt het aankoopbedrag uiteraard teruggeboekt via onze payment provider. Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons, en we zullen er alles aan doen om dit op te lossen en ervoor te zorgen dat u de juiste stenen ontvangt.
Nogmaals onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.