Snelle en correcte levering met extra

Snelle levering met nog een leuk boekje erbij. Product was goed verpakt.

Zoals altijd snelle en zorgvuldige levering!

En klantenservice zeer snel en zorgvuldig

Prachtige set van de Ainsworths Bach Bloessem remedies besteld. De ochtend erna kwam ik er achter dat ik de verkeerde maat gebruikersflesjes bij had besteld. Snel mail contact gehad en zonder moeite werdt het aanpast. Heel klantvriendelijk! Volgende dag al geleverd en een super leuk extraatje erbij ontvangen. Echt heel leuk als beginnende therapeut.

Heb andere producten geprobeerd, maar kom steeds weer terug op pure

zeer snelle nette levering

Gewoon goed.

Snelle levering .

Prachtige produkten, geweldige service!

Wat een mooie therapeutenset, zo blij mee! Keurig verzorgd opgestuurd met allemaal handige informatie en zowel per mail als per telefoon heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Mijn toekomstige bestellingen ga ik hier zeker plaatsen!

Goede kwaliteit, goede prijs & goede service

Haal hier al jaren m’n pipetflesjes en simpelweg nooit gezeur gehad. Mooie kwaliteit flesjes en heb de bestelling vaak de dag erop al binnen. Doe lekker wat je wilt, maar ik ga hier niet meer weg :)

Prima !

De producten krijg je zeer snel toegestuurd. In een zeer goede en veilige verpakking. Ik ban altijd zeer tevreden over de snelle levering.

Top service en vlotte levering !!!

Voordat ik bestelde, wou ik weten of de flesjes aan mijn behoeften voldeden en vroeg daarom de maten op. Wonder boven wonder kreeg ik de volgende werkdag reeds de gewenste info. Daarop heb ik mijn bestelling geplaatst, t.t.z. op maandag en dinsdag werd alles, keurig verpakt, al aan huis geleverd door Post NL, en wel in België, wat ik niet van veel Nederlandse leveranciers gewoon ben ! Super tevreden ! Dank u Star Remedies en dank u, Micha in het bijzonder !

echt tevreden

volledig en snel

Gewoon prima

Goed materiaal in de afgesproken tijd. Gewoon prima! Zal Star Remedie in de toekomst zeker opnieuw gebruiken en aanbevelen.

geweldig, persoonlijk en snel

geweldig, persoonlijk en snel

Snel, betrouwbaar en meedenkend

Een keer vergeten aan te geven dat ik bedrijf was Gebeld door Star remedies en alsnog korting gekregen. Super!

Star Remedies is een professioneel bedrijf met aandacht voor detail. Zeer goede verzorging en snelle levering. Ik ben heel tevreden en bestel in de toekomst zeker opnieuw!

Duidelijke website, snelle verzending, goed verpakt en prettige communicatie. Prima dus!

Levering is vlot, reactie op vragen ook vlot

Per mail gevraagd om advies, daar werd snel op gereageerd. De levering van de bestelling was redelijk vlot, er was iets vertraging aan de kant van post.nl.

Alles prima geleverd en goed ingepakt zeer tevreden

goed gegaan na een telefoontje aan de klanten service dat kwam door dat ik niet wist dat het bedrijf met vakantie was, de essences die ik besteld had zijn netjes ingepakt en nu in gebruik, ik ben tevreden en zal waarschijnlijk in de toekomst nog een bestelling doen als ik er klaar voor ben. ik heb bij mijn bestelling een account aangemaakt voor toekomstige bestellingen.

Bestelling vlot geleverd en keurig verpakt.

Vlot geleverd en keurig verpakt en een leuke verrassing, waarvoor dank.

Zeer positieve ervaring

Dit is het eerste bedrijf waar ik essences heb besteld die mij een fijn extra geschenk meestuurde. Bovendien werd ik duidelijk op de hoogte gehouden over de verzending. Ik word erg blij van dit soort fijne klantgerichte dingen, daarom zeker aan te raden!

snelle en plezierige bezorging en beantwoording v d mail.

overzichtelijke website met duidelijke omschrijving. snel in huis!

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd

OK

OK

Super snelle levering en zeer goed verpakt. Alles is heelhuids aangekomen

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Super snelle levering en zeer goed verpakt.

Snelle goede levering

Snelle goede levering, deskundig advies en goede service

150 Sloterweg

Badhoevedorp 1171 CV