Hartstikke goed

Wat een leuke verassing dat ik er een boekje heb bijgekregen. Zeker een “WOW!” ervaring! Dank je wel Groetjes, Marlie Estejé

UItstekend!

Prima materiaal en prima levering!

Goed en snel

Een ding, de verpakking had ik graag gezien dat de pipet en fles los van elkaar verpakt zijn en niet dat de zak met pipetten in de zak van de flesjes wordt gestopt ivm schaden.

Elektro Essence druppels doen wat ik van ze verwacht

Elektro Essence druppels besteld voor mijzelf en 2 vriendinnen. Snelle levering en de druppels doen wat we ervan hadden verwacht.

Uitstekend, goed telefonisch advies, snelle levering zoals beloofd.

Prettig.

Snel en betrouwbaar!

Een dag na mijn bestelling had ik mijn product al in huis. Simpel, maar goed en veilig verpakt en dus onbeschadigd. Prima service!

Snel en correct geleverd

Ik ben zeer tevreden. Het aanbod zou misschien iets kunnen uitbreiden. Ik mis een aantal flowers, die ik in het verleden in Amerika bestelde.

Mooie bloesem remedies voor het nu, deze hectische en ongewone tijd.

Door inzet van de Star bloesems op advies van Madeleine voor mijn dochter heb ik kunnen ervaren hoe belangrijk het is op het emotionele niveau haar te kunnen helpen. Ze komt nu wat meer op voor zichzelf ook in haar werk in een dierenwinkel. Remedie die ik als advies meekreeg; kruidje roer me niet, waterlelie en dagkoekoeksbloem. Nu heb ik de hele set en volg de lessen bij C.I.N.T Starremedies opleiding. Ik kijk er elke keer weer naar uit.

Heel aangename samenwerking

Ik kreeg onmiddellijk antwoord op mijn vragen. Zodra er meer informatie was werd er telefonisch contact opgenomen met mij.

Waardevolle producten

Fijne producten die je kunnen ondersteunen in je ontwikkeling als mens

Altijd super goed

Er is nagenoeg geen andere webshop die zó razendsnel bestellingen verstuurd! De Starremedies site is enorm uitgebreid! Ik kan er altijd terecht!

Star remedies verdient 5 stars

Ik gebruik al meer dan 10 jaar PURE kristal deodorant aan touwtje. Geweldig product ik wil niets anders meer

Star remedies heeft een snelle levertijd. Dat is heel fijn. Mijn mail belande per ongeluk in de spam, maar na telefonisch contact werd ik prima geholpen en wegwijzer gemaakt in de wereld van de bloesems. Een hartelijke dank voor jullie zorgvuldigheid en warme service!

Goede webshop, snelle verzending.

Uitmuntende bedrijf

Goede producten en vriendelijk te woord gestaan.

Top! Van a tot z!

Have been ordering here for many years. They never ever disappointed me or our team. Cheers for all of you. Keep it up!

Fijn bedrijf

Goede ervaring al jarenlang. Fijne mensen met verstand van zaken en passie voor de klant (zoals ik) Producten worden keurig verpakt!

De verpakking blijkt recyclebaar.

De vulling in de verpakking blijkt na uitleg geen plastic zoals gedacht maar recyclebare zetmeel en water. Goed zo.

Alles perfect verlopen.

Zowel bestelling (waarbij omschrijvingen van de diverse producten zeer duidelijk en hulpzaam zijn bij het maken van de keuze) als de aflevering zijn geheel correct verlopen.

Goede service , precies zoals beloofd

Snel geleverd, fijne website, goede communicatie

snel en accuraat

Groot assortiment kwaliteit. Makkelijke bestelwijze. Snelle levering.

Super fijne service

Maakt alles direct in orde , snelle bezorging van materialen.

Mooie producten, fijne klantenservice, snelle verzending

Mooie producten, fijne klantenservice, snelle verzending

Snelle en altijd correcte levering van producten.

150 Sloterweg

Badhoevedorp 1171 CV