Makkelijk af te halen en goede webshop.

Super tevreden

Pallets topkwaliteit Woensdag besteld en vrijdag al geleverd. Chauffeur vriendelijk. Super service !! Bestel enkel nog Mijn pellets bij jullie.

werkt niet zoals gezegd

werkt helemaal niet zoals getoond word op het filmpje

bezorging prima echter werking systeem teleurstellend

De bezorging van de bestelling was prima echter het systeem van de korf en de verwarming van de pellets is bij ervaren als een teleur-stelling. Misschien waren onze verwachtingen ietwat aan de hoge kant echter als wij opnieuw voor de keuze zouden staan zouden wij deze korf niet weer opnieuw bestellen.. De warmte uitstraling valt tegen en de verbranding van de pellets valt tegen.

Alles perfect.

Goede service ook.

Snelle levering goede kwaliteit Top!

Houtpellets online levert snel en een goed product.

Palletkorf 2.0

Ik gebruik de korf nu een maand. Ik heb een inbouwcassette Barbas in gietijzer. Enkel als de haard warm genoeg is slaat de ventilator aan. Het duurt een 1,5u wanneer dit gebeurd en de maximale snelheid is 2, wetende dat zonder korf dit tot 4 gaat. Ik krijg het daarmee niet naar behoren warm. Alle mogelijkheden bekeken en geprobeerd en geen oplossing. Veel pallets voor niks verstookt. Gisteren uit de haard gehaald en terug normaal gestookt. Alles terug normaal. Mijn idee was nochtans hier een ecologischer en praktischer voordeel te halen, maar dit viel enorm tegen.

Zoals al jaren snelle correcte levering + goede prijskwaliteitsverhouding

Ik ben al jaren klant voor houtpellets bij Houtpellets Online.eu en kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen voor iedereen met een pelletkachel.

topservice

Per ongeluk de verkeerde korf besteld kon het zo omruilen en werd me kosteloos een andere maat gestuurd.

Zeer snelle levering perfecte info

Zee snelle en perfecte levering en informatie

Levering snel en goed verzorgd

De levering geschiedde volledig naar verwachting. Op het logistiek gedeelte, verzorgd door de Firma Wesselink was niets aan te.merken.

Goede pellets voor een betaalbare prijs

Over het algemeen zijn de pellets en de verpakking ervan gewoon goed. De laatste keer was de verpakking slecht. Veel naden los. Wat als gevolg heeft dat de pellets overal liggen. De kwaliteit van de pellets is goed. Weinig restafval.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Zeer positieve ervaring met deze verkoper. Na de bestelling van een pallet van 1000 kg houtpellets werd ons order meteen verwerkt en verzonden.

Prima korrel

Mooie pellets.

Vanuit jullie top

Alles goed geregeld vanuit jullie alleen jammer dat de dpd er een zooitje van gemaakt heeft

Prima levering, product onder verwachting

Bestelling, betaling en levering verliepen erg vlot. Het gebruik van korf en pellets was erg teleurstellend.

Levering uitstekend, gebruik van de korf minder

Het bestelde artikel keurig ontvangen zonder beschadigingen. Alleen de verwachting van de korf voor houtkachel valt tegen, het geeft niet de gewenste warmte.

kei goed vol houden zo maar wel op tijd terug bellen.

Mijn bestelling ontvangen . Maar er zou terug gebeld worden rond 14.00 maar dat neem ik wel voor lief want mijn bestelling kwam die dag aan. De chauffeur verdient een dikke pluim vak chauffeur kei goed de vriendelijke groeten E.Leenders

Prachtig product

Ben heel erg blij met mijn palletmandje. De service van het bedrijf is ook keurig. Mijn frustratie zat bij de pakketbezorger, deze heeft er echt een potje van gemaakt.

Goed geholpen

Verzending heel goed en alles op zijn plaats gezet alleen kregen het mailtje voor het bezorgen van de pellets een dag later toe gestuurd maar de bezorger heeft ons gebeld 15 minuten voor bezorging TOP.

Snelle en nette levering

Snel geleverd en netjes in de garage afgeleverd

Klantvriendelijkheid!

Vorig jaar een pelletkorf voor mijn speksteenkachel aangeschaft die goed beviel. Was eigenlijk net iets te hoog waardoor onhandig. Een kleiner formaat besteld maar niet goed opgelet. De dieptemaat paste niet. Contact opgenomen met de klantenservice en die kwamen met een heel praktische oplossing: aanpassen van de huidige korf en terugsturen van de niet passende korf. Binnen 2 dagen het aankoopbedrag retour! Gelukkig zijn er nog bedrijven die after sales hoog in het vaandel hebben staan. Complimenten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen klachten . Alles was snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

• Prijs