Pluspunten
Pluspunten
Levertijd pas ok
VerbeterpuntenLevering op de plaats waar ik wilde was niet ok. Chauffeur was niet handig met zijn vrachtwagen. Durfde niet tss de palen rijden. Was nochtans mogelijk
Pluspunten
was tijdens bezorging niet te bereiken maar chauffeur heeft het perfect opgelost. mailcontact goed en helder.
Pluspunten
top artikel - snel geleverd - prijs ok
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima op de hoogte gehouden van de levering. Bestelde goederen zien eruit zoals vermeld op de site.
Pluspunten
dit was de eerste keer,was prima luid en duidelijk. alleen wil ik graag weten of er op de pallet statiegeld zit en is/of berekend
Verbeterpuntenweet ik nog niet
Op de pallet zit geen statiegeld. Wij werken met eenmalige palllets. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Nogmaals dank voor de bestelling. Groet, Team Houtpellets Online EU
Pluspunten
Versturen of ophalen geen probleem. Alles goed geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, volgens afspraak.
Pluspunten
proefpakket
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Pluspunten
Goede levering van houtsnippers, volgens planning. Het wijzigen van de leverdatum was geen probleem.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
de naad van het stalen bak was los,en het werkt niet goed ,een zeker een miskoop!!
Ik heb u een mail gestuurd om tot een oplossing te komen. De naad van de stalen bak hoort los te zijn om vervorming van de korf te voorkomen. Het staal zet namelijk enorm uit en heeft ruimte nodig om te kunnen uitzetten / krimpen. Als u hulp nodig heeft mbt het gebruik van de korf had u uiteraard persoonlijk advies van ons team kunnen vragen. Wij hadden u graag wat tips en trucs gegeven betreffende het gebruik in uw haard of kachel. Sorry voor het ongemak en we hopen het te gaan oplossen met u. Vriendelijke groet, Team Houtpellets Online EU
Pluspunten
snelle levering tot in de garage wat voor ons een hoop sjouwen bespaart. Dankzij de chauffeur !
Pluspunten
De korrels geven veel storingen in de ketel, zeker 2 keer per dag. De verbranding is ook niet optimaal, veel klontvorming.
Beste, wij gaan contact met u opnemen om te overleggen of de kachel afgesteld kan worden op onze pellets. Waarschijnlijk heeft u een ander merk pellet gebruikt voorheen. Vriendelijke groet, Team Houtpellets Online EU
Pluspunten
Bestellen, betalen, bevestiging ontvangen en de pellets worden op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Afspraak = afspraak. Prima!
VerbeterpuntenPunt van aandacht: Bij levering graag gebruik maken van een”elektrische” pompkar i.p.v. handpalletwagen. Makkelijk voor de chauffeur en voor de klant.
Bedankt voor de info. Onze vervoerder weet dat onze pallets nogal zwaar zijn en dat een elektrische pompwagen wel van belang is... Wij gaan de vervoerder hier nogmaals op attenderen. Nogmaals dank, Team Houtpellets Online EU
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben zeer te spreken over de pallets van dit bedrijf. Ze branden veel schoner dan de pallets die ik eerder had. Bovendien ben je niet verplicht om hele grote hoeveelheden tegelijk af te nemen. Snel geleverd en voordelig.
VerbeterpuntenErbij keus aan de klant geven wanneer ze bezorgen.
Pluspunten
Afspraak nagelopen. Voor drie uur besteld en de andere dag geleverd. Keurig op de garage oprit neergezet. Super.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel levering en goed product
VerbeterpuntenAndere bezorgdienst nemen. Ik kreeg een mail dat het pakje bij een buurvrouw 150 m verderop was geleverd. De naam en postcode van dit adres klopte niet en het pakje was ook niet geleverd bij die buurvrouw terwijl DPD aangaf dat deze buurvrouw zelfs had getekend voor ontvangst. Het pakket stond achteraf gewoon ergens op mijn erf.
Fijn dat het uiteindelijk toch is goedgekomen met de levering! ;) Nogmaals dank voor de bestelling. Vriendelijke groet, Team Houtpellets Online EU
Pluspunten
duidelijk en makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenduidelijk maken dat agri select 2 dagen levertijd heeft
Achter de Watertoren 11