Pluspunten

Gunstige prijs ten opzichte van andere leverantiers. Snelle, correcte levering

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en nette levering. Pellets keurig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

pellet rooster gekocht, werkt super

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prettig contact met de medewerker en een klantgerichte benadering. Er wordt rekening gehouden met het verzoek van de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

erg onvriendelijke chauffeur wou niet eens de pallet in de garage zetten. was te veel moeite Heeft hem maar voor de garage gezet terwijl hij een electische palletwagen bij de hand had. en tijdens transport 3 zakken op het pallet gescheurd waarvan 2 nog maar half vol en 1 bijna leeg. Sàvonds maar zelf met gewone palletwagen pallet binnen gezet... ( Slechte service )

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik weet niet te bedenken wat er nog verbeterd moet worden. De prijs is aantrekkelijk. Mijn bestelling werd correct en heel snel geleverd. Geweldig. Ik zal zeker hier vaker de pellets voor mijn kachel bestellen. Dit bedrijf is zeker een aanrader! Ik ben in elk geval zeer tevreden!

Pluspunten

Duidelijke site. Vlotte levering. Telefoontje van vervoerder over exacte levering.

Ik kon kiezen uit vooraf betalen of op rekening. Omdat dit de 1e keer was, vond ik op rekening fijner. Toen bleek later dat de bestelling pas uitgevoerd werd, als de rekening voldaan was. Had dit graag vooraf geweten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Toegankelijke website, een halve pallet bestellen is niet bij iedereen mogelijk. Goede prijs. Makkelijk te bestellen en te betalen. Levering erg snel en correct.

Volhouden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1x aan de deur geweest. Ik was niet thuis en het werd naar een bedrijf gebracht helemaal in de wijk Ommoord. Ik heb een houtkachel en geen pelletkachel. Na mijn bestelling was het mij pas duidelijk dat ze door het rooster van mijn houtkachel vallen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eenvoudig en compleet. Zeer snelle levering, ondanks de kerstdagen en nieuwjaar gewoon de volgende dag bezorgd.

Opmerking dat een electrische palletwagen ivm helling in pad aan te bevelen was, resulteerde toch in een bezorging met een niet electrische palletwagen. Gelukkig bleek de helling met enig duwwerk te nemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, goede pellets.

Vervoerder. Chauffeur wilde pallet niet achterom door de brandgang in de tuin zetten, en ook niet met de vrachtauto een eindje de oprit op. Pallet is midden op de stoep, recht voor mijn oprit gelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop en goed bereikbaar per mail

de levering was uren later dan afgesproken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goed bedrijf snelle levering top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en ze houden je op de hoogte.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

netjes en klantvriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurige afhandeling en alles goed uitgelegd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voordelige pellets in een heel praktische verpakking

Meld de levertijd duidelijk op de site bij het product. Voor mij was het een enorme meevaller dat de pellets de volgende dag werden geleverd. Dit zag ik later na veel zoeken wel op de site terug en mag duidelijkbij het product staan. Het is tenslotte een sterk punt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voordelige pellets in een heel praktische verpakking

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede website. Goede concurerende prijzen en een snelle levering. Gratis bezorging is een pluspunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eenvoud van bestellen

past na veel communicatie wilde chauffeur pellets voor het huis neerzetten zonder dat wij thuis waren. Dit was bij een vorige levering geen enkel probleem. Daardoor kwam de levering later, op een heel ongelukkig tijdstip. Communicatie verbeteren tussen uw bedrijf en het vervoerbedrijf hierover is aan te bevelen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering , van te voren op de hoogte van hoe laat geleverd gaat worden

Achter de Watertoren 11

2182DV Hillegom