Pluspunten
VerbeterpuntenInfo lezen bij bestelling en dit proberen na te komen, of op reageren
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenPallet was bij aflevering omgevallen. 4 zakken kapot. zakken waren weer opgestapelt, maar niet Meer verplaatsbaar met vanwege instabiliteit. Kapotte zakken zijn onder afdak gelegd, maar waren nat doordat ze op straat waren gerold bij regen. Het bedrijf wist hiervan en had de klant op de hoogte kunnen stellen Met een aanbod voor de kapotte zakken die Niet Meer bruikbaar waren.
Pluspunten
snel, per mail leveradres veranderd, ging prima
Verbeterpuntenjammer dat de pallet helemaal vooraan, bijna op de openbare weg is gezet, en niet volgens instructies achterop de oprit. Deze is van grit, en de wagen kon daar niet overheen rijden, onduidelijk waarom niet??? Leveringen van Kwantum/Leen bakker en Gamma konden dit wel..........
Pluspunten
Snel geleverd super!
Pluspunten
Snelle levering, prettig dat er al een zak houtpellets bij zit.
Pluspunten
Product is het waard
VerbeterpuntenAangeven wanneer bestelling ariveerd
Pluspunten
eerlijke info, snelle levering
Verbeterpuntenbij aflevering zouden de pellets in de schuur gezet worden, maar dat is niet gedaan. Ik begrijp het ook wel, het was een grotere hoeveelheid dan ik ingeschat had. Wel jammer dat het niet helemaal droog stond
Pluspunten
Snelle levering in overleg. Pellets geproduceerd in NL Garagepoort was beschadigd bij aflevering door transporteur, maar perfect opgelost, goede service!
Pluspunten
ik kan geen 10 geven maar ze verdienen het wel komen de afspraken zeer goed na
Pluspunten
Correcte afwerking van bestelling, goede communicatie over levering en status bestelling.
Pluspunten
snelle levering mooi gemaakt prijs kwaliteit
Verbeterpuntenmooi gemaakt en zeer eenvoudig in gebruik, alleen jammer dat ik niet hetzelfde rendement uit die pellets haal als of ik uit mijn hout haal, met gewoon brandhout krijg ik mijn ruimte zeer gemakkelijk warm. met de pelletkorf kan ik het niet halen, ik moet eerst al een volle korf branden en terug opgieten vooraleer ik er effect van ondervind. als hij goed brand kan ik mijn ruimte ook maar voor de helft tot rond de 20 graden krijgen. denk dat dit product wel ideaal is als je de kachel gebruikt als sfeer en bijverwarming.Voor mij lukt het in ieder geval niet om dit te gebruiken als hoofdverwarming.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit aan een goede prijs
Pluspunten
Pluspunten
alles prima in orde en overzichtelijke webwinkel met zorgvuldige voorlichting
Pluspunten
snelle levering chauffeur belde van te voren op
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goede producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- vriendelijk en accuraat
Pluspunten
Snelle levering, goed product.
Pluspunten
goeie prijs en een zeer snelle levering
Pluspunten
Dit bedrijf komt al zijn afspraken na.
VerbeterpuntenKan het nog beter als alles loopt zoals verwacht ?
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Levering en prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt, duidelijke info
Achter de Watertoren 11
2182DV Hillegom