Volledig, goed verpakt en op tijd geleverd. Klein minpuntje, de afmetingen van de korf stemmen niet overeen met de bestelling. Ongeveer 2cm in lengte en breedte. Voor de rest in orde. Volledige tevreden met mijn eerste korf, die na een aantal jaren wel versleten is.
Zoals hier boven omschreven. Een goed product, de pellets. Goede prijs. Gratis aan huis. En heel snel geleverd. Op de plaats waar ik ze graag wilde hebben. Dit is de 2e keer dat ik pellets daar heb gekocht en beide ervaringen waren uitstekend.
Mooi vlambeeld maar matige warmteafgifte. De sensor die de temperatuur registreert gaf niet eens een bevel aan de ventilator in mijn Flam haard.
Hallo, spijtig dat de pelletkorf (nog) niet naar verwachting werkt. Ik denk dat ik u wel tips kan geven om de korf toch naar tevredenheid te laten werken. Een tip kan zijn dat u de eerste vulling met veel verse lucht vol laat branden. Daarmee zal de ventilator van de Flam haard waarschijnlijk wel aanslaan. Dat is het moment dat de korf zal gaan presteren en meer warmte zal geven. En uiteraard geldt bij ons een niet goed, geld terug garantie. Maar nogmaals verwacht ik u wel te kunnen helpen. U kunt uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Mijn bestelling zou vrijdag bezorgd worden, dit werd pas maandag.
Beste Wim, spijtig dat de bestelling een werkdag later dan verwacht is geleverd. Ivm extreme drukte bij de postbezorgers door Corona lopen wij helaas soms tegen vertragingen aan. Op onze website wordt hier ook naar verwezen. Maar dat neemt niet weg dat het erg vervelend is voor onze klanten. Nogmaals excuus voor het ongemak. Groet, Team Houtpellets Online EU.
Nog niet getest!
Had gezocht naar houtpellet brander voor de open haard en de korf gevonden aan mooie prijs ! Heel stevig materiaal en gemakkelijk in gebruik ! De gratis zak houtpellets erbij en onmiddellijk van start heel tevreden ! Brandt super !
Snel en goed
Vlotte zeer correcte levering tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Dank voor de mooie review. Warme groet, Team Houtpellets-Online.EU
Correct en stipt geleverd, en prima kwaliteit!
Dank voor de mooie review. Warme groet, Team Houtpellets-Online.EU
Bij het vooraf stellen van een vraag nagenoeg ogenblikkelijk antwoord en bijzonder snelle levering!
De klantenservice probeert inderdaad zo snel als mogelijk te reageren. Meestal lukt dat ook! Bedankt voor de mooie review. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Nu de tweede keer hout korrels besteld. Bezorger zelf heel vriendelijk en behulpzaam waar het kon. Helaas was er één zak open gegaan, waardoor de stapel in gaan zakken aan één kant. Daardoor kon het niet in z'n geheel de tuin in gereden worden en kon ik alle zakken door 30 meter tuin sjouwen.
Goedendag, wij hebben contact opgenomen met onze vervoerder. Er is bij deze zending inderdaad een transportschade ontstaan aan één van de onderste zakken. De chauffeur liep daardoor vast met zijn elektrische pompwagen en kon helaas niet verder komen in de tuin. Excuus voor het ongemak. U kunt even contact met ons opnemen om te kijken of we een tegenmoetkoming kunnen afspreken. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Met aanmaak blokjes en spiritus goed aan te maken. Bekijk wel goed het filmpje om t aan te krijgen. Je moet wat geduld hebben tot hij goed brand. Maar ik heb t ook nog maar 2x gedaan. Het bijvullen gaat niet zo makkelijk omdat de korf rechthoekig is en alle kanten even hoog zijn. Als je de korf er uit zou halen komt valt het as uit de bak. Ik stook ook wat oude stammetjes op daarom heb ik wat meer as. Die leg ik op de pellets als hij goed brand na 2 uur ongeveer. Best te vrede ben ik er over
Het bijvullen van de pelletkorf is inderdaad wel even een trucje. Maar met stalen schep van bijvoorbeeld een stoffer en blik kunnen de gloeiende kooltjes naar voren getrokken worden in de korf. Nieuwe pellets vult u dan bij aan de achterzijde van de korf. Vul niet teveel bij en zorg ten alle tijden dat er vlam in de korf blijft. Dus beter iets vaker een klein beetje bijvullen dan in eens een aantal grote scheppen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de korf uit te laten gaan en opnieuw te vullen. Let er dan wel op dat er geen gloeiende kooltjes meer in de korf liggen. Dat kan rookontwikkeling met zich meebrengen. Warme groet, Team Houtpellets-Online.EU
Perfecte service als altijd
Bedankt voor de mooie review. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
De bestelling werd binnen2 werkdagen geleverd. Keurig op juiste plek gezet door de chauffeur. Helaas waren er beschadigingen aan een paar zakken, maar keurig gemeld!
Helaas gebeurt het wel eens dat er zakken beschadigd zijn. Zakken op pellets blijven uiteraard altijd gevoelig voor transportschade. We proberen onze vervoerders zo goed mogelijk te informeren op de juiste behandeling van de pellets. Meestal gaat dat goed, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Excuus voor het ongemak. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Ook levering prima
Bedankt voor de mooie review. Warme groet, Team Houtpellets-Online.EU
Het bedrijf is prima, het product voldoet niet. Veel te snel weer pelletkorrels in de pelletkorf doen. Verbranding is prima lekker warm. Maar het is ons niet bevallen. Te veel werk.
Levering van pelletkorf op tijd. Moet nog een beetje wennen aan hoe pelletkorf effectief te gebruiken . Vind het nog lastig om te bepalen wanneer en hoeveel bij te vullen. Vind het ook nog lastig om te bepalen hoeveel zuurstof je nodig hebt voor een constant vuurbed in mijn houtkachel. Zou hierover graag meer info hebben.
Eerste levering bleek een verkeerde levering te zijn. Pellets branden niet goed. Na de melding werd direct actie ondernomen en kregen we een paar dagen later al nieuwe pellets geleverd. De huidige pellets branden weer zoals we gewend zijn. Mooi schoon en slecht een handjevol grijze as blijft over. Zeer tevreden.
Info over de juiste maat/afmeting van houtpellets-korf ten opzichte van de afmetingen van de kachel/inbouwcassette zou handig zijn.
Snelle levering, goede pellets.
Rene, bedankt voor je mooi review! Warme groet, Team Houtpellets-Online.EU
Prima kwaliteit en dito levering
Peter, bedankt voor je mooi review! Warme groet, Team Houtpellets-Online.EU
drie zak pellers waren beschading vervoer schade
Bedankt voor de review. We gaan de vervoerder instrueren zorgvuldiger met de zendingen om te gaan. Er blijkt zo af en toe toch wat transportschade te ontstaan aan de zakken door het laden en lossen op de crossdock-depot's van onze vervoerder. Dank voor de oplettendheid en informatie. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Snel geleverd chauffeur belt netjes voor details Echter wel 2 zakken open en voor een deel leeg gelopen . Verder enkele zakken met klein gaatje tussen de stapel. Hopelijk incidenteel maar vorige bestelling eigenlijk ook lichte schade aan zakken.
Erik, bedankt voor je review. We gaan de vervoerder instrueren zorgvuldiger met de zendingen om te gaan. Er blijkt zo af en toe toch wat transportschade te ontstaan aan de zakken door het laden en lossen op de crossdock-depot's van onze vervoerder. Nogmaals dank voor de oplettendheid. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Zoals steeds alles dik in orde Medewerker die leverd is vriendelijk. Eenmaal bestelling geplaatst en betaald de volgende dag al geleverd. Top service Merci
Wendy, bedankt voor je mooie review. We zullen de complimenten doorgeven aan de chauffeur van onze vervoerder die uiteraard de credits verdiend voor de vriendelijke levering. Groet, Team Houtpellets-Online.EU
Achter de Watertoren 11
2182DV Hillegom