Bijna perfect.

Volledig, goed verpakt en op tijd geleverd. Klein minpuntje, de afmetingen van de korf stemmen niet overeen met de bestelling. Ongeveer 2cm in lengte en breedte. Voor de rest in orde. Volledige tevreden met mijn eerste korf, die na een aantal jaren wel versleten is.

Prima product voor een goede prijs en snel geleverd.

Zoals hier boven omschreven. Een goed product, de pellets. Goede prijs. Gratis aan huis. En heel snel geleverd. Op de plaats waar ik ze graag wilde hebben. Dit is de 2e keer dat ik pellets daar heb gekocht en beide ervaringen waren uitstekend.

Mooi vlambeeld

Mooi vlambeeld maar matige warmteafgifte. De sensor die de temperatuur registreert gaf niet eens een bevel aan de ventilator in mijn Flam haard.

Mijn eerste ervaring met Julie viel iets tegen

Mijn bestelling zou vrijdag bezorgd worden, dit werd pas maandag.

Nog niet kunnen uittesten vervolg later.

Nog niet getest!

Perfecte levering en uitstekend product

Had gezocht naar houtpellet brander voor de open haard en de korf gevonden aan mooie prijs ! Heel stevig materiaal en gemakkelijk in gebruik ! De gratis zak houtpellets erbij en onmiddellijk van start heel tevreden ! Brandt super !

Snel en goed

Beste houtpellet-leverancier in NL

Vlotte zeer correcte levering tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Prima product, prima service

Correct en stipt geleverd, en prima kwaliteit!

Zeer correct, niets op aan te merken, topservice

Bij het vooraf stellen van een vraag nagenoeg ogenblikkelijk antwoord en bijzonder snelle levering!

Bezorging liep niet helemaal oké.

Nu de tweede keer hout korrels besteld. Bezorger zelf heel vriendelijk en behulpzaam waar het kon. Helaas was er één zak open gegaan, waardoor de stapel in gaan zakken aan één kant. Daardoor kon het niet in z'n geheel de tuin in gereden worden en kon ik alle zakken door 30 meter tuin sjouwen.

Het duurt n poosje voordat hij echt vlam heeft

Met aanmaak blokjes en spiritus goed aan te maken. Bekijk wel goed het filmpje om t aan te krijgen. Je moet wat geduld hebben tot hij goed brand. Maar ik heb t ook nog maar 2x gedaan. Het bijvullen gaat niet zo makkelijk omdat de korf rechthoekig is en alle kanten even hoog zijn. Als je de korf er uit zou halen komt valt het as uit de bak. Ik stook ook wat oude stammetjes op daarom heb ik wat meer as. Die leg ik op de pellets als hij goed brand na 2 uur ongeveer. Best te vrede ben ik er over

Perfecte service

Perfecte service als altijd

Positief

De bestelling werd binnen2 werkdagen geleverd. Keurig op juiste plek gezet door de chauffeur. Helaas waren er beschadigingen aan een paar zakken, maar keurig gemeld!

Ook levering prima

prima, snel

Snelle en nette bezorging

Het bedrijf is prima, het product voldoet niet. Veel te snel weer pelletkorrels in de pelletkorf doen. Verbranding is prima lekker warm. Maar het is ons niet bevallen. Te veel werk.

Levering op tijd

Levering van pelletkorf op tijd. Moet nog een beetje wennen aan hoe pelletkorf effectief te gebruiken . Vind het nog lastig om te bepalen wanneer en hoeveel bij te vullen. Vind het ook nog lastig om te bepalen hoeveel zuurstof je nodig hebt voor een constant vuurbed in mijn houtkachel. Zou hierover graag meer info hebben.

Prima en snelle levering ook na een verkeerde levering snel opgelost.

Eerste levering bleek een verkeerde levering te zijn. Pellets branden niet goed. Na de melding werd direct actie ondernomen en kregen we een paar dagen later al nieuwe pellets geleverd. De huidige pellets branden weer zoals we gewend zijn. Mooi schoon en slecht een handjevol grijze as blijft over. Zeer tevreden.

Info over de juiste maat/afmeting van houtpellets-korf ten opzichte van de afmetingen van de kachel/inbouwcassette zou handig zijn.

geweldig

Snelle levering, goede pellets.

Goede service, prima levering

Prima kwaliteit en dito levering

makkelijk te bestellen

drie zak pellers waren beschading vervoer schade

Snel komen afspraken na

Snel geleverd chauffeur belt netjes voor details Echter wel 2 zakken open en voor een deel leeg gelopen . Verder enkele zakken met klein gaatje tussen de stapel. Hopelijk incidenteel maar vorige bestelling eigenlijk ook lichte schade aan zakken.

Dik in orde

Zoals steeds alles dik in orde Medewerker die leverd is vriendelijk. Eenmaal bestelling geplaatst en betaald de volgende dag al geleverd. Top service Merci

Achter de Watertoren 11

2182DV Hillegom