Filtre

web shop met overzichtelijke producten, goede omschrijving. Vlotte levering in keurige verpakking.

Alles vlot en netjes geleverd!

Altijd fijn als alles volgens belofte verloopt.

Snel bezorgd en netjes verpakt

Snel en goed

snelle bezorging

goede merken heb al 2 keer bij jullie gekocht vandaag besteld morgen bezorgd prima

Goed en snel

Makkelijk besteld, snel en goed geleverd. Alleen jammer dat op site staat vermeld dat je via Klarna kunt betalen maar eenmaal in bestelproces is die betaaloptie er helemaal niet.

netjes

Alles zeer netjes verpakt en snel geleverd.

Zo snel en netjes verpakt

Goede webshop, supersnel, volgens mij bestelde ik het ‘s avonds en had ik t de volgende dag in huis. Netjes verpakt en groot assortiment

Topservice

Verwittigd via mail dat product beschikbaar was, besteld en dag erna geleverd!.als dit geen topservice is!…

Vakkundug en snel

Het is toch ongekend zo snel als Salontopper dit netjes afhandeld. Ja echt super.!!

Echt een salontopper. goede prijs snel geleverd

Ben blij met product

Super snelle levering.

Eerste maal besteld maar alles goed gedaan.

Snelle levering, goede prijs.

Super snelle levering.

Super service

Ik bestel regelmatig bij Salontopper. Bij de laatste bestelling werkte een spuitbus niet. Na contact met de klantenservice werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Super!!

super

levering gaat super snel top

Super snelle levering

Tip. Zorg dat er niet zoveel stof op Julie producten ligt.

Snel verstuurd!

Scherp geprijsd en snel binnen

Perfect haar maskertje

Vooral heerlijk in gebruik omdat het snel en effectief is,

Drama sinds ze zijn overgestapt op bezorgdienst Trunkrs

Helaas zijn ze overgestapt van PostNL naar Trunkrs als bezorgdienst. Als ik dat had geweten had ik hier niet besteld. Geen flexibiliteit in bezorgtijden/locaties (bezorgwindow doordeweeks tussen 17.00-22.30u, als de bezorger geen vertraging oploopt en het sowieso verschuift naar een dag later). Hier is niet op te plannen om thuis te blijven om pakket te ontvangen. Niet vriendelijke en onprofessionele klantenservice via onveilige website etc. Heb de mail van salontoppers over de review al ontvangen, maar mijn pakket nog niet.

Aanbeveling!

Goede website,Snelle levering van prima product.

Betrouwbaar en snelle levering

Kapsalon producten tegen een reële prijs en snel geleverd

Goed verpakt en vandaag besteld, morgen in huis!!

Geweldige service

Donderdag een bestelling gedaan vrijdag gelijk ontvangen maar er waren producten stuk. Ik heb salontopper gebeld en ik heb vandaag gelijk nieuwe gratis producten ontvangen echt een TOP service #jebenteentopper

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX