Filtre

Prima, snelle levering

Reeds de tweede maal dat ik een bestelling maak. Weer stopt en correct. De glazen flessen zijn prima verpakt.

Ga zeker vaker bestellen bij jullie.

De producten waren keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. Erg tevreden... Groeten Sylvia Broers

Handige website met bestellen, producten netjes en snel in huis.

Zoals verwacht: besteld, betaald, geleverd

Al meerdere bestellingen gedaan en zoals verwacht, wordt mijn bestelling direct verwerkt en geleverd op de afgesproken dag.

Last van build-up waardoor ik deze shampoo ben gaan gebruiken. Zie het effect ervan al heel snel

Duidelijk gebruiksvriendelijk en snel.

Duidelijk gebruiksvriendelijk en snel.

perfecte service

kwaliteitsproducten

Great

Excellent service, speedy delivery, limitless choice and good prices. You cannot do better if you try!

Topproducten voor een mooie prijs

Snelle levering en een scherpe prijs voor de topproducten.

Vlotte levering

Vlotte levering en niet duur

Ze doen de baan toppers eer aan!

Wat een top service! Tubes niet helemaal goed, kreeg gewoon nieuwe toegestuurd, kids ook weer helemaal happy en ik ook!

Snelle levering en prijs is prima

Goed , vriendelijk en snel

Snelle verzending en goede service , producten. Klachten worden snel in behandeling genomen en worden binnen een uur afgehandeld! Vriendelijke meiden aan de telefoon en je wordt super goed geholpen

Super goede service

In 1e instantie een defect artikel ontvangen maar na 1 mailtje direct een nieuw artikel ontvangen, top service

Zoals altijd goede en snelle service.

Goede service. Volgende dag in huis.

Zeer uitstekende service!

Per ongeluk een verkeerd product ontvangen in mijn pakketje. En er ontbrak een product. Contact gelegd en salontopper maakte het prima in orde! Het product wat ik besteld had, is kosteloos naar me verzonden en het product wat ik niet besteld had, mocht ik houden! Super fijne en uitstekende service! Ik was al een vaste klant, maar blijf het nu helemaal! Vervolgens had ik niet gezien waar ik de promotiecode kon invullen om 10 % korting te krijgen. Toen ik dat uitlegde aan Salontopper, werd mij gezegd dat dat evengoed weer terug gestort werd op de rekening. Want daar had ik recht op, aldus Salontopper. Supergoed!! Echte toppers!

Super super tevreden

Ik ben heel tevreden hoe de afhandeling is verlopen.niet anders dan lof top geregeld allemaal.

Mooi op tijd geleverd, en een top product

Mooi op tijd geleverd, en een top product

Bestel vaker bij salontopper haarprodukten, veel keuze en aantrekkelijke prijs

Super snelle levering 23 uur besteld en volgende dag in huis. Netjes in een doos verpakt.

Gekregen wat ik besteld had!

Prettige ervaring

Gekregen wat er besteld was en snelle afhandeling.

Betrouwbaar bedrijf

Makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden per mail en snel geleverd

Perfecte service!

Zoals verwacht. Zeer tevreden.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX