Filtre

Bestelling met 1 niet leverbaar item.

2 artikelen besteld, 1 niet leverbaar. Vervangende artikel was niet gelijk mee te sturen met het te leveren artikel. Dus opnieuw besteld. 2 leveringen, 2 x shippingcost, 2 cartons. Zonde, gemiste kans.

Prima Producten

Salontopper heeft een scala aan prima producten. De producten zijn eenvoudig te bestellen via de website en er wordt vlot geleverd.

Super klantgericht,snelle levering.

Snelle en top service. Tot laat bereikbaarheid op mail. Afhandeling van bestelling en vliegensvlugge levering. Aanrader!!

Aanbevelen voor de ander mensen

Super snelle levering

Producten zijn op voorraad + snelle levering!

Snelle levering en fijn dat het product op voorraad was

Snelle levering Goede kwaliteit

Super snel geleverd

Zondag's besteld maabdag in huis. Top.

Positief maar toch niet de goedekoopste van nederland zoals vermeld

Zie hierboven

Alles snel

Geen klachten ,

Snel levering

Mijn levering is supersnel binnengekomen en is erg fijn dat er meerdere keuzes beschikbaar waren voor de betaling.

Uitstekend en snel geleverd

Snel geleverd en product is perfect

Teleurstellend

Ik krijg een artikel met geen Europese stekker Tevens gemaild dat ik m’n bedenkingen bij de echtheid van het item heb Helaas geen reactie of oplossing mogen ontvangen

snel en de voordeligste

snelle levering, de gunstigste prijs, een aanrader!

Nog steeds geen bestelling ontvangen

Niet tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Salon topper levert snel en voor goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal Top

Snel en correct

Prima webshop

Nette site en betrouwbare en snelle levering

Puur plezier om hier te shoppen

Alles klopt: - aanbod - prijs en deze firma is SUPER snel ongezien. Het zijn inderdaad TOPPERS

Snelle levering en duidelijkewebsite

Duidelijke website. Een van de producten is niet voorradig en ik krijg een e-mail zodra dit weer binnenkomt. Goede service.

Supersnel bezorgd

Gelijk reactie en duidelijke mail, Netjes en verzorgd

Een super bezorging

Zéér tevreden ,!!

Zéér tevreden !

Top service.

Jullie hebben top producten voor het haar. Levering is steeds optijd zoals aangegeven.

In de jaren dat ik klant ben bij salontopper zie ik dat het steeds professioneler wordt. Je kan nu ook favorieten opslaan. Ik zocht steeds mijn oude bestelling op. Dat hoeft nu niet meer! Nice. En met een groot gezin en verschillende smaken hebben ze alles. Al mis ik wel proefflacons of voor straks de reisvolumes. Verder is de refund niet altijd goed/vlot geregeld, maar misschien nu wel. Ik blijf fan, het scheelt te veel met de kapper!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX