Snel en goed

Goede bestel en bezorgservice

Goede producten

Erg tevreden

Voor de tweede keer een bestelling gedaan en weer zeer tevreden over de service. De mensen staan je zeer vriendelijk te woord. De bestelling is netjes op tijd verzonden en afgeleverd. Ik blijf zeker bij de Salontopper mijn bestelling plaatsen.

Ik bestelde iets voor mijn vrouw Dat was wat voor haar krullen Iets wat zij heel graag hebben wou Om haar schoonheid te onthullen

Super snelle levering, duidelijke website, goeie prijzen !

Commandé 2 fois très satisfait

Merci pour la Livraison rapide et bon service

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Topper!

Alles gaat goed en bevalt goed. Goed assortiment, scherpe prijzen, makkelijk bestelproces, fijne website, goede track&trace en snelle levering. Kortom: een echte topper!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit laag geprijsd

De artikelen die ik kocht waren behoorlijk goedkoper dan elders. Snelle levering.

Handig en snel.

Zie boven

Brilliant!

Heb gezicht voor een leverancier van paul mitchel en heb een gevonden met een goed prijs! Mijn vrouw heeft Paul mitchel gebruikt voor meer dan 24jaar en woont nu oas in NLD dus is echt blij ik an het kopen hier !

Goede prijzen, supersnelle levering.

De producten die ik vroeger bij de kapper kocht koop ik in grootverpkkingen bij salontopper, veel goedkoper, perfect verpakt supersnel verzonden.

Goede prijs en snelle levering

Producten besteld via de website

Duidelijke en fijne site!

Makkelijk bestellen en vlug in huis!

Zeer tevreden! Mooie prijzen, snelle levering en duidelijke meldingen over de levering.

Top bedrjjf

Wederom werd mijn bestelling supersnel bezorg. Goed assortiment en vaak leuke acties.

Tevreden

Mijn bestelling was op de geplande datum keurig op tijd bezorgd. Alles was netjes verpakt en kwetsbare producten waren geseald met plastic, dus veilig tegen lekken. Dit zie ik als extra service.

Gewoon top

Afgelopen zaterdag heb ik een bestelling gedaan en maandagochtend werd het al bezorgd, heel erg snel, ben zeer tevreden. Er zat ook nog een extra verrassing bij dus dat was helemaal leuk! De volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie.

Snelle, keurige levering!

Snelle, keurige levering!

Niks mis mee..

Helemaal top!

Mijn favoriete producten supersnel geleverd aan een top-prijs

Ik vond deze website per toeval… hadden ze toevallig wel de producten van Nak… míjn favoriete haarproducten! Op zaterdag besteld… maandag ochtend stond de bezorger al aan de deur met mijn pakje! Een leuke verrassing zat er ook bij! Helemaal blij! :)

Goed en snel geleverd!

SCHAN-DA-LIG

Ik kan hun alleen maar met 1 woord, verwoorden namelijk SCHANDALIIIIIIIIIG!!!! Al meer als 2 maanden wacht ik op een terugbetaling van 2 bestellingen die geroutineerd zijn. Na weken is eindelijk 1 terugbetaling, na zeker 5 mails verzonden te hebben uitbetaald. Nu ben ik nog achter de tweede betaling en krijg steeds een geautomatiseerd antwoord dat het uitbetaald is. In de mail gaat het dan duidelijk om de order die wel degelijk uitbetaald is en lezen niet eens deftig om welk bestelling het gaat. Terwijl ik duidelijk de ordernummer en het bedrag ook doorgeef. Wat een schandalig bedrijf en klantenservice!!! Ik zeg nooit nooit, maar voor dit bedrijf ga ik uiterst mijn best doen om echt nooit maar dan ook nooit meer via hen een aankoop te doen. Indien mijn terugbetaling voor het bedrag van 55.21 euro, volgende week ook niet uitbetaald is, onderneem ik gerechtelijke stappen!!!!! Ben dit gedoe kots kots beu. Wat een ellendig bedrijf.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX