Snel, meedenkend, meezoekend en waarmakend

Mijn jarenlang gebruikte product is niet meer leverbaar cq wordt niet meer gemaakt. Dus ik moest op zoek naar een alternatief. Salontopper dacht hierheen heel actief met mij en m’n wensen mee. Er was een heel plezierig whatsapp-contact. Zelfs toen ‘s avonds bleek dat er iets met Klarna was misgegaan, was er een snelle actie en reactie waardoor de bestelling toch nog dezelfde avond verzonden kon worden. Het was mijn eerste contact met en bestelling bij salontopper en zeker niet de laatste ☺️.

Keurig en snel geleverd

Duidelijke site. Snel en keurig geleverd.

helemaal prima

Ondanks dat 1 artikel niet leverbaar was, ben ik goede op de hoogte gehouden. De suggestie om een grotere maat te bestellen was een prima voorstel. De retourbetaling van de 1e bestelling kwam keurig op tijd binnen.

Snelle levering.

Goede service!

Snelle levering en fantastische producten!

Goed geregeld

Super met die korting en snelle verzending

Is alleen jammer dat de matrix over achiever niet leverbaar is

Bij kapper dit product gezien, veel te duur. Bij Salontopper hetzelfde product voor een stuk minder! En snelle levering. Zeer tevreden!

Goede leverancier van haarproducten

Snelle service en levering, uitgebreid assortiment en boven 35€ gratis bezorgd

Alles op voorraad en supersnelle levering, top

Blij dat ik via jullie site mijn product heb gevonden

Niet meer te verkrijgen bij mijn kapper. Wel bij jullie en bij Jon Beerens

Vriendelijke telefoniste. Snelle levering. Veel producten. En niet duur

Perfecte levering

Snelle afhandeling van de bestelling. Snelle levering. Producten in goede orde ontvangen.

Goed ingepakt vlot geleverd prima producten

Uitstekende service

Ik bestel al mijn spullen van Sebastián bij Salontopper. Altijd uitstekende prijs en kwaliteitverhouding. Helaas was er bij ontvangst een fles die niet werkte. Contact opgenomen met de klantenservice en uitstekend geholpen door Carmen!

Super en mega snel!

Op zondagavond 23 juli besteld en maandag 24 juli de bestelling binnen! Echte TOPPERS!

Great experience

I already bough from this store many times and I’m always happy. They ship everything very fast and also have a great costumer service. The only time I had a problem, they were really cordial answering and solving my situation. That build a good trust between costume and store and I hope to buy many times do came. I highly recommend!

Snelle afhandeling,

Snelle bezorging

Fantastische service.

Altijd snelle levering. Bedankt voor de goede zorgen.

Zeer goede webshop

Goede prijzen snelle levering en altijd testers erbij! Ook goede producten

Supervriendelijke klantenservice en snelle levering

Dag ervoor telefonisch contact opgenomen met de vraag wanneer ik mijn bestelling plaats het pakje ontvang. En de volgende dag had ik mijn pakje al. Supervriendelijke dame bij de klantenservice. Daar kunnen de Belgen een voorbeeld aan nemen ;-)

Wij bestellen altijd onze shampoos en andere haarproducten bij salontoppers. Zoals altijd wordt het de volgende dag geleverd!!!!!! Superfijn

Gunstige prijs en snelle levering

Al eerder ervaring opgedaan met Salontopper en wederom een herhaald recept. Gewoon te vertrouwen en da's prettig om te weten en te gebruiken

Alles snel en correct geregeld !

Alles snel en correct geregeld !

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX