Heb hier al eerder besteld. Zeer snelle levering, volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Zeer tevreden.

Geweldige service!

Vandaag geweldig geholpen. Echt perfecte aftersales. Vriendelijk en zeer klantgericht, al was ik zeer laat met mijn vraag over een bestelling. Nogmaals dank je wel, TOP!

Goede Service

Snel en eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Super snelle bezorging

Makkelijk bestelproces, snelle bezorging en verpakt in een goed passende doos!

Gewoon TOP!!!!

S avonds besteld en s morgens had ik mijn bestelling al.

Besteld en daags erna bezorgd.

Product bekend, levering erg goed

Super duidelijke site en hele snelle levering. Dank je wel

Top webshop

Overzichtelijke webshop. Groot assortiment. Goede prijs. Snelle bezorging. Bij vragen goede communicatie.

Snelle levering en super service bij verkeerd bestelling, gratis code voor gratis levering op nieuwe bestelling.

Relatief voordelige professionele producten

Wanneer alles op voorraad is ben ik tevreden, want dan ontvang ik het met een dag thuis. Wanneer slechts 1 product niet voorradig is en dit staat niet altijd aangegeven, dan krijg je daar 2 tot 4 dagen later een bericht van en moet de hele bestelling geannuleerd worden. Dat vind ik persoonlijk storend. Vaak weet je niet om welk product het gaat en moet je eerst een mail met vraag sturen. Dat zou toch efficiënter moeten en kunnen

Mooi artikel

Snelle bezorging en een goed product van Salontopper Bold move van Wella Toppie

Super snelle levering

Snel en goed

Snel en goed

Geweldige site

Ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag werd het al geleverd. Ik blijf zeker bij jullie bestellen.

Zeer tevreden wat betreft service en ruime keuze

Goede en snel service, goede kwaliteit

Ik heb precies gekregen wat ik besteld had en snel. Helaas heb ik de verkeerde shampoo besteld. Ik bedoelde volume. Is iets lichter groen dan repair haha. Maar het komt wel op.

Prettige winkel

Ruim assortiment en vriendelijke prijzen. Snelle levering. Helemaal top(per).

Lekker snel

Gewoon top!

prima prijzen, snel geleverd, goed verpakt.

Bijna altijd alles op voorraad en snel te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Plus als extra voordeel boven de 35 euro geen verzendkosten. Daar zit toch al gauw aan als je je voorraad wil aanvullen.

Prima, snelle levering

Dik voor elkaar

Snelle levering prima communicatie. Niks meer aan doen

Blij blij

Heel blij dat ik eindelijk de goede producten heb gevonden voor mijn krullen na advies v salontopper. Supersnelle levering en ook met zorg verpakt tegen uitlopen.

Geweldige service!

Ik bestelde een color remover, helaas kwam deze zonder developer terwijl ik dat wel verwacht had. Toen ik de klantenservice belde waren ze heel begripvol en vriendelijk en mocht ik het ontbrekende product bestellen zonder dubbel verzendkosten te betalen. Super bedankt!

Prima advies , heel goed geholpen !

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX