Heb niets om aan te merken.

Dikke 10!

Bestelling gedaan en direct de volgende dag werd het geleverd. Geweldig!

Top webwinkel

Alles is netjes en snel geleverd.

Snelle en nette levering

Goede service, erg tevreden

Helemaal goed

Super service!!!

Greatest experience: nice variety of products, good prices, fast delivery

I find here everything I need for my hair. And also want to mention a service - it's fast and responsible.

Goede communicatie, snelle bezorging en er zaten nog wat leuke shampoo monstertjes bij. Attent!

Salontopper is een betrouwbaar bedrijf.

Makkelijke website, snelle levering, goed verpakt.

Slechte levering en service.

De levering was ronduit slecht. 4,50 euro en dan moest ik nog zelf naar een post.nl punt rijden 3 gemeentes verder. En als je deze firma hierover aanspreekt zeggen ze simpel weg dat zij hier niet veel kunnen aan veranderen.

correcte en snelle afhandeling

correcte afhandeling- scherpe prijzen Sebastian haarprodukten

Mijn opgegeven voor het artikel indien op voorraad weer, kreeg netjes een mail gelijk besteld . Volgende dag in huis, bijzonder goed verpakt!

Snel en netjes verpakt!

Prima ervaring

Helaas een totaal verkeerd product gekregen.

In plaats van fondant chroma absolue zat er een compleet ander exemplaar in de doos, namelijk een voor gekruld haar. Daar heb ik niets aan met steil haar. Er zat ook geen bon bij om terug te sturen, dus heb ik het krulspul maar gehouden. Echt balen. Gelukkig was het tweede product in de doos wel oké. Toch maar ergens anders bestellen voortaan.

De avond ervoor om 20 uur besteld en de volgende dag al volledig geleverd.

Goede website, prima artikel, supersnelle levering.

Persoonlijk heb ik er geen problemen mee dat de levering iets later komt. Geen stress!!! Er is niks mis mee om de tijd te nemen om een order in behandeling te nemen.

Betrouwbaar

Helemaal goed, supersnel bezorgd

Altijd correct

Ik had mijn bestelling zeer snel, de dag erna al.... is super.

Top :)

Prima sevice eb goede prijzen

Fijne snelle levering en goed aanbod

Geweldige service

Bij mijn bestelling ging er iets mis in het betaalproces. Ik mailde de klantenservice en kreeg binnen een uur een nieuwe betaallink met toelichting zodat ik mijn bestelling kon afmaken. De dag erna arriveerde de bestelling al. Helaas was er met de shampoo iets mis gegaan. Er was een fles van 500 ml besteld, er kwam een fles van 300 ml. Klantenservice gemaild, binnen een uur (op zaterdag!) antwoord: "excuses, we sturen de juiste verpakking en ter compensatie mag u de andere houden". Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee. Super klantgericht, heel snel reactie op een mailvraag. Echt top!

goede service, snelle bezorgen en goede producten

ben blij met de snelle levering en de producten zijn erg goed.

Goede prijs, snelle levering

Hele goede prijs

Goede snelle service en levering

Lanza aangeschaft en zeer snel geleverd.

Snelle levering en prima prijs

Na bestelling zeer snel geleverd, goed verpakt en tegen een prima prijs.

Super goed en snel

Bestelling gedaan voor meerdere producten van Olaplex. Wordt heel snel bezorgd, inclusief goede track en trace. Fijne webshop!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX