Ik ben dik tevreden.

Een zeer ruim aanbod van produkten. Snelle levering en prima prijzen!

Super op alle gebied!

Bij Salontopper werken mensen die hun vak kennen en je de juiste raad en advies geven! IK heb mijn haarprobleem (via whatsapp) uitgelegd en ze wisten direct welke producten ik aan moest schaffen! Ben er super tevreden mee!!! Nog nooit heeft mijn haar er zo goed uitgezien! Heb een tweede bestelling geplaatst! Daarbij komt nog, Corona of niet, de producten worden de dag erna reeds afgeleverd. Zelfs in België! En dit tweemaal. Ik kan het jullie allen enkel aanbevelen!

Snelle levering!

Snelle levering en de juiste producten voor een juiste prijs.

Goede service!

Mooie prijzen, goede website, snelle levering

Goede informatie, snelle levering

Mooie aanbieding, heldere info en goede levering!

SalonTOPper ;)

Altijd weer snelle service en veel keuze voor een goede prijs. Blij mee.

Seamless delivery and service

This was my first experience at salontopper.nl I found them to be very reasonable for price and service. The order was dispatched, quickly and delivered in time and professionally packaged. I will recommend this store and shop again

Dacht dat het een elektrische fohnborstel was

Ik was erg teleurgesteld toen ik de borstel binnenkreeg op zich een prachtige borstel maar uit omschrijving had ik begrepen dat de borstel elektrisch zou zijn met hete lucht

Snelle en goede afhandeling

Snelle en goede afhandeling van mijn orders, Prijs ook prima.

Goede keuze en prijs, snelle levering.

Goede leverancier

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Super online shop

Ik bestel vaak en graag bij Salontopper omdat ze een snelle service hebben en veel keus uit het assortiment..

snelle levering en heerlijke producten voor een schappelijke prijs.

Jullie hebben er een klant bij . TOP

Snelle levering en had opgebeld dat de batterij niet goed was word serieus op gereageerd echt fijn

Doet zijn naam eer aan salonTOPPER

Super bedrijf. De ene dag besteld en de dag erna al, zonder verzendkosten binnen. Een echte aanrader!

Topper!

Ik bestelde bij Salontopper omdat ik op deze webshop de meest uitgebreide omschrijving van de producten terugvond, en een verwijzing naar de producten die nodig zijn qua naverzorging. Je wordt dus prima geïnformeerd! Daarnaast een super snelle bezorging, die netjes en veilig ingepakt was. Op alle vlak een aanrader dus!

En ze maken waar in deze drukke tijd dat je je pakket de volgende dag in huis hebt. Gewoon met een avond levering zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen

Davines Nurturing shampoo and mask

Hardly any special effect noticed, hair gets greasy and dirty quicker then expected. Not a good Price/value

Topper!!

Zo snel heb ik niet vaak een bestelling gekregen.. 'S avonds bestelde ik mijn producten, de volgende ochtend al om 9.30 uur in huis! Én Salontopper is voor mijn producten de voordeligste. Super tevreden!!

Olaplex top product

Eindelijk een product die mijn krullen mooi maakt. Pluizig en droog haar is verdwenen. Alleen een klein puntje, zodra de producten bijna op zijn dan is het moeilijk om het laatste restant eruit te krijgen. (ondanks ik de flesjes op zijn kop zet). Verder ben ik super tevreden.

Fijn dat je een afhaalpunt kan kiezen.

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst bij salontopper en nog nooit zo perfect geïnformeerd geweest als bij jullie en wat beloofd was werd ook uitgevoerd. Ik heb mijn bestelling dan ook op het exacte tijdstip bezorgd gekregen. SUPER. En tot in de toekomst

Super service en alle producten onder 1 dak

Ik bestel nu al een paar jaar en het is top! Super service en er is eigenlijk geen nee te koop, is iets niet op voorraad dan wordt het snel nabezorgd. Duidelijk en vriendelijk en een mooie prijs

Correcte informatie en levering!

De tondeuze en trimmer die ik besteld had, waren niet op voorraad, zo werd mij via de mail bericht. In corona tijd is is het een gewild product. Ik kon mijn geld terug krijgen of even wachten. Het wachten duurde niet lang want met één week kreeg ik mijn bestelde product netjes binnen. Top!

Snelle levering, goede prijs

Salontopper heeft een uitgebreid assortiment en de prijzen liggen lager dan bij de meeste anderen. Snelle levering!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire