Alles volgens afspraak !

De bestelling werd in een kort tijdsbestek geleverd. Top! Prijs is wel aan de hoge kant vergeleken met andere site.

Super-service

Kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering.

Eerste bestelling. Goede en snelle levering.

Snelle levering zaterdag besteld en maandag toe gekregen is al de tweede keer dat ik hier koop

Goede service, dank!

Ik was blij deze goede shampoo te kunnen kopen en de levering is eveneens snel en prima verlopen!

Mijn ervaring met Salontopper

Ik heb mijn eerste bestelling op de site geplaatst. En ik was erg blij! Het pakje kwam op tijd, alles is goed ingepakt. Goed gedaan! Dank u wel!

Ik had 10 verfbakjes en 10 verfkwasten besteld . Nu in deze Corona tijd waren die niet op voorraad . Netjes e-mail gekregen , en binnen 10 dagen geleverd . Top service

Fijn om je favoriete producten te kopen nu de kappers gesloten zijn!

Het was heel prettig om bij salontopper te bestellen, vooral nu alle kapsalons gesloten zijn. Zo heb ik toch mijn favoriete producten kunnen ontvangen. Het was heel prettig dat ze precies In het assortiment hadden wat ik normaal gesproken bij de kapsalon zou kopen.in gemakkelijk en ondanks deze moeilijke tijden werd alles snel geleverd. Ook na de corona crisis zal ik zeker nog bij salontopper blijven bestellen.

Snelle en correcte levering voor een superprijs

Ik was al een tijdje op zoek naar mijn favoriete shampoo en conditioner. Door het Coronavirus kon ik deze niet kopen bij mijn kapper. Nu online toch snel geleverd en een stuk goedkoper dan bij mijn eigen kapsalon. Dit is dus een blijvertje.

Top bedrijf

Ondanks dat er een pakketje niet juist werd bezorgd werd dit na een zeer prettige mailwisseling meteen rechtgezet en werd mij zonder kosten een nieuw pakket gestuurd. Zeer professioneel!

👌

Uitstekende snelle service, ook in deze vreselijke corona tijd. Dank.

Ook in deze vreselijke corona tijd een zeer snelle service. Produkt Oreal bijwerken van uitgroei is uitstekend en een aanrader. Je moet toch iets in deze tijd zonder kappers.

Duidelijke webshop, alles heel vlot teruggevonden. In de late namiddag besteld en volgende dag in huis. Fantastische ervaring

Goede spullen en snelle service

Ik loop hier al een tijdje mijn haarproducten omdat ze de beste prijzen bieden. Zeker sinds de shop vernieuwd is, gaat het bestellen pook veel fijner. En toen ik laatst een keer een vraag had omdat er iets mis ging met iDeal, kreeg ik binnen een uur antwoord. Top!

Gemakkelijk aankoop proces en snelle levering. 👌

heel goed

vriendelijk gesprek voor bestelling, goed afgeleverd ,bestelling gekregen zoals besteld dus volledig tevreden

Superblij mee na verschillende goedkopere tondeuses nu écht een goede!

Al jaren knip/scheer ik mijn man en 2 zoons, altijd met goedkopere tondeuses, maar wat is dat verschil goed te merken zeg! Superblij mee!

Goed assortiment producten

Prima assortiment! Prijs zou voor trouwe klanten wel omlaag mogen. Dus niet alleen korting op bestel hoeveelheid.

Goed product

Goed product. Wel moeilijk in te schatten welke kleur goed bij je past.

Besteld en betaald product niet leverbaar

We hadden eerst layrite besteld deze zou binnen 3 dagen geleverd worden maar na 10 dagen nog niet geleverd. Als er iets niet geleverd kan worden moet het uit het assortiment gehaald worden nu zaten we erg lang te wachten en nog geen product. Erg vervelend

Snelle levering en goed verpakt

Super producten

Mijn bestellingen van baardolie waren super en heel correct geleverd.

Hippe webshop

leuke artikelen, veel keus en snelle levering. De armbandjes zijn wel te klein. Ik heb smalle handen maar krijg ze bijna niet er overheen geschoven. Lijken kindermaatjes.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire