Overzichtelijk en betrouwbaar

Betaalbare salonprodukten , gemakkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis.

Prima en supersnelle levering !

Prima en supersnelle levering !

Super tevreden!

Snelle levering, netjes verzorgd verpakt.

Inndeze tijd gewoon snel geleverd. Had ik niet verwacht. De site is makkelijk en overzichtelijk.

Niets op aan te merken.

Vlotte levering. Goed verpakt. Kortom: niets op aan te merken.

👍👍

heel tevreden

Altijd snel en goed geholpen

Producten zijn altijd conform verwachting

Levering volgens afspraak

In het weekend mijn product besteld en maandagmiddag al in huis. Volgens afspraak per mail een berichtje ontvangen met de factuur en een track en trace code. Top!

Een vlotte bestelling en een vlotte levering!👍👍

Goede producten, prijs en snelle levering. Ook in deze tijden!

Zeer betrouwbare website. Prima producten. Snelle levering.

Heel vlotte levering!

Heel vlotte levering!

Snelle levering top

Snelle levering echt top

salontopper is echt een topper!

alles perfect in orde gewoon top

Salontopper doet zijn naam eer aan gewoon toppie

Snelle en correcte leveringen, ook voor deze beoordeling in een woord TOP

Groot aanbod van topproducten!

Zeer goede en betrouwbare onlinewinkel. Op zondagavond bestelling gedaan en levering op maandagochtend (en dit ondanks Corona)

Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Elders online vele malen duurder. De dop vd grote shampoofles was open en de deksel van de pot met haarmasker was opengegaan, waardoor er e.e.a. gelekt was. Jammer, wellicht beter checken bij het inpakken.

Zondag besteld en maandag in huis!

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden en netjes verpakt!

Top producten, top prijzen en top levering!!!

De producten die ik zoek verkopen ze en zijn altijd op voorraad. De prijs ligt een stuk lager dan bij de kapsalon wat het aantrekkelijk maakt om bij salontopper te kopen. En de levering is top de volgende dag heb ik mijn spulletjes in huis en zo verpakt dat er niets mee kan gebeuren. Ik ben heel blij met Salontopper wat mij betreft echt een topper!!

Super fijne service

Na kanker te hebben gehad is het haarproduct wat ik bij jullie bestel het enige waar ik tegen kan qua steiling van mijn haar. Het is nogal een prijzig product (voor mij). Vergeleken bij andere online bestellingen van dit product betaal je bij jullie minder dan bij anderen. Goede service en snelle levering. Ik ben iig blij dat ik salontopper heb gevonden voor mijn bestellingen

Uitstekende webshop

Eerste bestelling bij deze webshop en tot volle tevredenheid. Zeer snel geleverd, goede producten, netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snel in huis voor een goede prijs

Hier voor de 2e keer besteld en zeer tevreden. Ruim aanbod aan merken voor een goede prijs

Super snel, goed verzorgd

Super service.

Prijs ok. Snelle bezorging.

Zoals het hoort.

snelle service

2 dagen later onze bestelling al geleverd, perfect.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire