snelle service

2 dagen later onze bestelling al geleverd, perfect.

Ik heb een GHD Hot Brush besteld. Alles is correct verlopen, bestelling, betaling en de levering de dag nadien! De borstel is een uitstekend toestel. Ik heb krullend haar, nadat ik het gewassen en laten drogen heb, ga ik er door met de Hot Brush en in één beweging is mijn haar recht en glad. Het lukt nog beter dan ik had verwacht! Ik raad het iedereen aan.

Fijne merken en prima levering

Salontopper heeft een groot aanbod met merken. De artikelen die ik in mijn kapsalon niet meer kon krijgen bestel ik nu hier. Prima levering ook.

Snelle levering en goede prijs!

Met andere sites vergeleken en bij jullie de beste prijs gevonden!

Hele fijne site om te bestellen

tevreden

ben heel tevreden, goede prijzen, snelle levering , bestellen is voor herhaling vatbaar

zeer tevreden

Ik ben blij dat in deze corona tijden de online handel nog werkt. Van het product dat ik bestelde ben ik zeer tevreden. het is al de 2e maal dat ik het bestel. In de gewone handel is het niet te krijgen en ik zou het niet meer kunnen missen. Het geeft stevigheid en superglans aan m'n haar; vriendelijke groeten Lut

Gewoon snel

Superservice en superproduct

top

besteld de ene dag en de andere dag in huis

Snelle levering van mijn bestelde producten

Na dat ik de Nioxin haarproducten online had besteld kon ik deze de volgende dag al in ontvangst nemen.

Van bestelling tot levering helemaal in orde. Top!

Mijn favoriete merk snel geleverd. Heel tevreden

Super snelle en goede afhandeling. Zeker aan te bevelen!

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Salontopper, alles ging prima en levering wordt direct op de volgende dag geleverd! Top service!

Prima webshop, ruime keuze en goede prijs!

Periodiek bestel ik hier mijn gel. Zoals altijd prima proces in de webshop, goede prijs en snelle levering!

Betrouwbaar en snelle levering.

hele fijne ervaring

Goed product, mooie prijs, supersnelle levering, zelfs in deze Corona crisis tijd!

Snel geleverd in stevige verpakking.

Eenvoudig bestellen, volgende dag in huis.

Net als de vorige keren, TOP.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Kleine, milieuvriendelijke verpakking.

Snelle levering en prima begeleiding.

Goed geholpen, begeleiding prima tijdens het verzendtraject en snelle levering, binnen 1 dag.

Groot aanbod, snelle levering

Heel tevreden over Salontopper. Duidelijke website, groot aanbod en snelle levering.

top goede webshop

Goede prijzen, veel keus

Best producten en goedkop en snel levering 🚚

Beste producten en goedkoop en snel levering 🚚

Hele goede prijs en snelle levering!

Via Facebook zag ik jullie site. Daarop zag ik de shampoo die ik altijd bij de kapper koop. Prijs scheelde de helft, dus in eerste instantie twijfelde ik. Nog eens goed gekeken naar etiket, inhoud, naam, gebruikte kleuren etc., maar het leek ervaring echt op dat dit ‘mijn’ shampoo was. Heb er meteen 3 besteld en dag erna werd er ook al geleverd. Top! Ben er helemaal blij mee!!!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire