Snel en goedkoper dan ik had verwacht.

Ik zocht de shampoo van Wella. Zo kwam ik op jullie site. De prijs was lager dan ik gewend was je n de levering super snel. Ik bestel hier vanaf nu.

Goede product prijsverhouding en ook nog eens de voordeligste en de volgende dag bezorgd

Zo moet het zijn, top!!!

Zeer snel geleverd en product zoals omschreven ontvangen

Toppertje

Direct na mijn bestelling kreeg ik een bevestiging en heel snel daarna de mededeling dat mijn pakketje is verzonden. En de volgende dag het bericht hoe laat het afgeleverd zou worden. Precies op de verwachte tijd is het afgeleverd. Helemaal goed 👍. Ga zo door!

Altijd snel binnen en goede prijzen!

Altijd erg tevreden. Het is snel binnen en je betaald de beste prijzen.

Van de 6 bestelde producten was er één verkeerd geleverd. Via Whatsapp snel in contact gekomen met de klantenservice en zij hebben direct het juiste artikel weer opgestuurd. Verkeerd geleverde item mocht ik ter compensatie houden. Super fijn dat het contact met de klantenservice zo snel en soepel verloopt!

J'apprécie beaucoup ce produit capillaire naturel....GLYNT 02

Je ne commande pas souvent par INTERNET, mais j'ai été très satisfaite du service, de l'envoi rapide et sécurisé. merci.

Hele snelle service

Topper

Goede prijs en snelle levering wat wil je nog meer?

Breed assortiment, goede snelle levering!

Genoeg keuze uit kwaliteitsproducten, snelle correcte levering.

Precies zoals verwacht.

Snel en volgens afspraak geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Doen wat er gezegd word

Op tijd geleverd

Afgeleverd zoals afgesproken

Goed afgeleverd. Ik wil nu ook nog een haardroogkap kopen.

Veel keus en snelle bezorging

Mijn favoriete shampoo gevonden bij salontopper. Voor een hele mooie prijs! Besteld en de volgende dag al in huis.😊 Toppie dus👍🏻

Duidelijke transparante website en vlotte levering

Koop al een aantal jaren en dat doe je niet als je ontevreden bent. Ook bij afname van een hoger aantal is er prima voordeel te behalen, dat spreekt mij aan.

Snel simpel maar vooral goedkoop

De producten zijn goedkoper als bij de distributeur en worden net zo snel geleverd en in de tegenwoordige tijd moet iedereen op de kleintjes letten

Producten waren er snel en van goede kwaliteit. Precies Zoals beschreven

Goed product, volgende dag in huis

Jullie doen je naam eer aan echt top👍Snelle levering

Fijne site !

Goede ervaring mee! Inmiddels al heel wat bestellingen gedaan! Voldoet aan de levertijd, en zo niet, dan laten ze je het optijd weten en houden je goed op de hoogte!

Perfect!

Goede site, snel en netjes geleverd! Een vriendin heeft inmiddels ook besteld.

Dit was voor mij de eerste bestelling maar ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de keurige verpakking.

Prima producten en uitstekende klantenservice

Uistekend

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Producten staan goed beschreven op de website.

Snel en prima vwrzonden

Snelle levering. Via PostNL - altijd fijner. Producten keurig verpakt.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire