Ben zeer tevreden, soms is het wat wachten als iets niet beschikbaar is maar wordt altijd geleverd.

Ben zeer tevreden, soms is het wat wachten als iets niet beschikbaar is maar wordt altijd geleverd of wordt het bedrag teruggestort.

Geweldig!

Goedkoopste en super snel geleverd! I’ll be back!

top

de bestelling is perfect verlopen en de levering zeker ! echte aanrader

Goede kwaliteits producten voor een interessante prijs

Salontopper heeft mooie en goede kwaliteitsproducten voor een interessante prijs. Ik had, naast shampoo en crèmespoeling, nog elastiekjes gekocht. Prijs bij salontopper was €2.49, met kortingscode van 7.5% heb ik er €2.30 voor betaald. Toen ik de elastiekjes ontving, bleken ze €1.99 te kosten (dat is de prijs die erop staat). Hierover contact gehad met Salontopper en ze hebben mij een kortingscode aangeboden van 5% voor een volgende bestelling. Dus niet het verschil in geld retour. De aangeboden korting van 5% op een volgende aankoop, lijkt erg netjes. Maar ze hebben zelf regelmatig acties met korting op alles 7.5%, dus dan is de gekregen 5% eigenlijk niet zo interessant.

Super snelle levering en keurig verpakt

Super snelle levering en keurig verpakt. De gelukkig die ik gebruik is altijd op voorraad en hoe meer je van een produkt je besteld hoe goedkoper het produkt wordt.

Geweldig!

Altijd goeie service en snelle levering voor een betaalbare prijs!

Helemaal tevreden!

Ik bestel al een paar jaar mijn haarproduct bij Salontopper. Zo laatst ook weer, werd ook aantrekkelijk gemaakt met de aangeboden korting verkrijgbaar met een code. Helaas had ik te vlug op ‘ betalen ‘ geklikt.. waardoor ik de code misliep.. Gelukkig na een telefoontje heb ik de korting op mijn rekening terug gestort gekregen! Waarvoor mijn dank! 👍🏼

Perfect, besteld volgende dag in huis

Betrouwbaar, makkelijk te bestellen snel in huis. Je kan het volgen en weet precies hoe laat het binnen is,

snelle levering.

Blij dat mijn bestelling altijd super snel in huis is.

Na bestelling gelijk de volgende dag geleverd. Netjes zoals ze beloven.

Snel en effectief

Mij bestelling was binnen 24uur bezorgt

Prima.

Snelle levering, prima producten.

Bestellen en dag erna meteen geleverd!! Super!!

Prettig bedrijf die snel levert en altijd keurig op tijd

Super snel!

Zondagavond plaatste ik mijn bestelling, maandagochtend kreeg ik deze reeds aan.

Eerste Keer dat ik bestelde en de daarop volgende dag al mijn producten aan huis geleverd ... super service.. bedankt ik ga zeker nog bestellen 👍

Correcte bestelling

Snelle levering , goede opvolging

Uitstekend produkt.

Altijd keurig verzorgd en een goed produkt.

Tevreden over salontopper👍

Fuente gaat over op nieuwe producten in een nieuwe verpakking, dus de oude is nu prettig geprijsd. Deze producten ken ik en zijn erg prettig. Ben wel benieuwd naar de nieuwe en of salontopper deze ook gaat verkopen. Ik hou het in de gaten. Voor nu ben ik weer tevreden over salontopper👍.

Met recht een topper!

Heel veel merken, goede prijzen én snel geleverd!

Goede prijzen, snel & klantvriendelijk

De bestelling ging erg makkelijk en snel. Ik vind dat salontopper hele goede prijzen heeft en een heel groot aanbod. Er was iets verkeerd gegaan bij het bestellen, maar dit was na 1 telefoontje binnen 2 minuten opgelost.

Super snelle service ...perfect

Top zoals beloofd. Super snelle service. Correcte afhandeling. Snelle bezorging waar je wilt.

Super dienstverlening

Super dienstverlening

Snelle service juiste prijs

Ruime keuze snel geleverd

Meteen binnen

De producten waren de dag erna al binnen. Sebastián shampoo en conditioneer. Mijn haren kunnen niet tegen iets anders. Goede service van Salontopper, ik koop de volgende keer weer iets bij hen. En het is ook nog eens veel goedkoper dan ergens anders!

, Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden van jullie service. Ik raad mensen aan om bestelling te plaatsen bij Salontopper.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire