Vlotte levering En ook nog eens ontzettend tevreden over het product ( föhn) dat ik gekocht heb Echt top!

Prima !!

Het is de tweede maal dat ik een bestelling heb gedaan bij Salontopper. Ook dit keer is mijn aankoop goed verzorgd: snel, op tijd afgeleverd en voortdurend bericht van de route van de aflevering. Ben zeer tevreden. Jammergenoeg ben ik bij mijn bestelling vergeten de kortingscode in te vullen!!

Zéér correcte levering van een nieuw pakket omdat het eerste niet ontvangen is!

Mijn pakketje werd, volgens de info via mail, op ons terras bezorgd, maar het lag er niet toen we thuiskwamen. Na een telefoontje aan Salontoppers werd het opnieuw verzonden. Een dag later werd het correct afgeleverd. Waarvoor onze beste dank! Zeer correcte rechtzetting!!!

Fijne producten aan een mooie prijs

bij salontopper vond ik producten die ik al kende aan een goedkopere prijs, en ontdekte ik ook nieuwe producten door het uitgebreide gamma. de levering is ook top! de volgende dag al in huis! Ook heel fijn dat je extra karting krijgt als je meerdere stuks van hetzelfde koopt!

Correcte service

Makkelijke site om te bestellen, correcte feedback en levering! Waarom geen kortingscodes geven aan de klanten die een bestelling plaatsen voor gebruik bij de volgende bestelling ? Groeten

Haar erzorging

Scherpe prijzen, snelle levering

Prima site

Goede producten met een prima service.

Overzichtelijk website

Snelle levering netjes afgehandeld

Alles OK !

Een aanrader.

Efficient en voordelig

Aantrekkelijke prijs, gemakkelijk bestellen en supersnelle levering in goede verpakking. Een aanrader!

Uitstekend snelle services!

De producten die in heb besteld ben ik mee in aanraking gekomen via de kapper. Erg fijne producten waar ik niet meer zonder wou, alleen wel prijzig. Via google kwam ik Salontopper terecht waar ze dezelfde producten, voor een gunstige prijs, de volgende dag al leverden. Erg blij mee!

Sterke aanrader!

Supersnelle levering en dit voor topproducten aan een topprijs

Goede kwaliteit prima service snelle levering.

Prima service en snelle levering

Alles veel goedkoper dan bij mijn kapper.

Snelle bezorging en keurig netjes

Zie hierboven

Helaas nog steeds niets ontvangen!

SVP checken waar mijn bestelling blijft.Op deze manier kan ik uiteraard niet positief beoordelen....

Supersnel geleverd

Website werkt gebruiksvriendelijk. En de volgende dag al in huis.

Goede producten voor een hele goede prijs. Ook de keuze voor bezorgdatum vind ik erg prettig.

Toppers!

Ik heb mijn product op zaterdag besteld en razendsnel op maandag al in huis! SalonTOPPERS!!! Thanks!

snelle service en een prima prijs

Dit was voor mij de eerste keer om bij Salontopper te bestellen. De site is goed verzorgd, duidelijk en makkelijk. De service bleek prima. De producten werden goed verpakt en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Salontopper is TOPPIE

‘S avonds besteld en de volgende dag alles keurig verpakt geleverd. TOPPIE!

Service is top van de Salontopper.

Prijs was goed, snelle levering, goede opdate via track & trace.

Snel, voordelig en klantvriendelijk

Snelle levering (ook in weekend) Voordelig geprijsd. Klantvriendelijk. Nalevering van product was geheel gratis.

Heel mooi tapijt

Wel geen beige tinten maar volledig in grijze tinten,maar we vinden hem prachtig zo en kunnen hem alleen maar aanraden. Dat we hem aan een spotprijs konden aankopen was mooi meegenomen.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire