Snelle verzending

Goede prijs

Veel variatie in aangeboden producten, snel geleverd

Salontopper heeft merken die andere sites niet hebben zoals Davines en Innersense. Van Innersense zijn er ook kleinere verpakkingen, die ik zeker uit wil proberen binnenkort.

Snelle service en heel goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt.

snelle bezorging, veel keus in producten.

Er is genoeg keus in verschillende artikelen. de levering is keurig en snel!

Salontopper 👍👍

Mijn haarverzorging super snel in huis 👍

Top superrr snelle levering

Alleen jammer twee doppen van haarlak stuk, niet meer verkoopbaar helaas, dan maar eigen gebruik

duidelijk site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Product was goed

Besteld, retour gestuurd. Werd nket moeilijk gedaan. Vrij stel geld terug op de rekening.

Mooie producten voor scherpe prijzen

Voor het eerst hier besteld, ik zich mijn favoriete haarwax wat ik altijd kocht bij mijn eigen kapsalon. Alleen salontopper is wel 50% goedkoper met deze wax. En snelle levering top. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij. Groetennnn

Met gummy wax krijg ik mijn Krul super goed stijl!

Snelle bezorging en scherpe prijs

Bestelling de volgende dag al in huis en de producten zijn scherp geprijsd. Fijn dat ik mijn favoriete haarproducten kan kopen bij Salontopper!

Snelle levering zonder enkele problemen. In de middag besteld volgende dag thuis. Super snel en fijn. Bedankt.

Snelle levering, perfect!

Snelle levering, duidelijke site

Mooie duidelijke en overzichtelijke site. Mooie producten met een volledige beschrijving over gebruik.

SNELLE BEZORGING,EN HELE MOOIE PRODUCTEN

GOEDKOPE TOP MERKEN,ALTIJD SNELLE BEZORGING, IK BEN ER ERG BLIJ MEE.

Super Service!!!

DAG A besteld dag B gelevered Beter gaat niet

snel en goed

goed op de hoogte gehouden hoe de bestelling verloopt en super snel bezorgt

Probleem prima opgelost

Ik had een rituals doos besteld als kado, hij was de volgende dag al geleverd maar helaas was het deksel kapot. Een telefoontje en ze hebben meteen een nieuwe gestuurd, zodat ik mijn kado op tijd binnen had. Dat ik de kapotte doos later terugstuurde was geen probleem. Mijn probleem was dus prima opgelost. (En snel geleverd)

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Producten zijn van goede kwaliteit en voor een lage prijs. De levering is altijd supersnel. Een echte Topper dus.

Super snelle levering met groot assortiment

Ik moest een nieuw snijkop voor mijn moser tondeuse hebben. Savonds besteld en de dag erna al in huis.. en het fijne... ook hier kun je met AfterPay betalen (ik ben nooit zo van het vooraf betalen ) ideaal dus. Verder hebben ze een groot assortiment en ga hier zeker vaker bestellen, wanneer nodig!!

Super snelle, correcte levering

...zeker voor herhaling vatbaar

Salontopper is een topper

Goede producten en supersnelle service. Ik kan salontopper alleen maar aanbevelen. Zo blij met de potion9 eindelijk weer mooie krullen

Snelle levering van de producten.

Netjes en goed verpakt en een snelle levering. Ik word daar blij van!

Uitstekende service en prijs

Ik koop regelmatig mijn producten bij salontopper en ben zeer tevreden over de service en prijs. Prima website!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire