Alles perfect

Duidelijke website, goede producten en allles zeer Snel geleverd.

wat we bestelt hadden kregen we de volgende dag

OK

Heel blij met mijn perfecte fohn

Op zondagmiddag besteld en op maandagmorgen bezorgd! Helemaal top!

Salontopper is echt een topper!

Reeds enkele keren een bestelling gedaan en binnen enkele dagen keurig de bestelling ontvangen. De bestelling bij Salontopper werd ook ingegeven door de concurrerende prijs!

Super snel , de juiste produkten, goedkoper dan een ander.

De produkten de volgende dag in huis.

Goede telefonische ondersteuning en ‘huisinkt’ gaf geen problemen bij HP printer.

Snel geleverd, goede prijs!

Ik kocht de Davines Minu shampoo & conditioner altijd bij mijn kapper, maar via deze webshop is het goedkoper en snel geleverd. Voor mij perfect dus.

Ik gebruik het product al jaren!!

De haarmousse heeft een aangename geur en mijn haar zit de hele dag goed!!!

Prima , snelle levering vriendelijke behulpzame klantenservice.

vriendelijke behulpzame klanten service mijn pakketje was kwijt geraakt er werd gelijk werk van gemaakt om het terug te vinden. Gelukkig terug gevonden.

Producten worden netjes verpakt, snelle levering.

👍🏻👍🏻👍🏻

Eenvoudige bestelling en snelle levering

Mijn eerste ervaring met Salontopper was uitstekend: lage prijs, eenvoudige bestelling en een snelle levering (in België).

Top klanten service

Snelle levering. Goede service via chat

Perfect!

Ik werd op een fijne manier heel goed op de hoogte gesteld van alle info die nodig was èn van alle stappen in het leveringstraject. Het betalen achteraf is ook een heel goede service. Mijn spullen werden keurig op tijd bezorgd!

Top service Ontvang altijd keuring ingepakt en netjes op tijd de bestelde producten Website om te bestellen is zeer makkelijk en uitgebreid

Zeer scherpe prijzen!Snelle verzending!

Heerlijke producten voor beschadigd haar.Zeer scherpe prijzen en snelle verzending.Echt top!!

Kreeg de bestelde producten vlot en foutloos. Netjes verpakt. Heb al vaker besteld via Salontopper, gaat altijd goed.

Gemakkelijk en veel keus

Bestelde spullen worden op tijd en correct geleverd.

servicegericht

Zowel de medewerkers aan de telefoon, wijze van betalen als wel de site ervaar ik als klantgericht. Geeft vertrouwen

Prima ervaring

Levering snel en prima verwerkt

Superwinkel

Ik vind mijn producten aan een mooie prijs en ook nog eens snel geleverd.

Prima snelle levering

Wordt ook nog eens goed op de hoogte gehouden via je mail

Fudge is de bom! Er is niks beter dan de hairshaper geweldig spul, plakt niet, je kan alles met je haar doen kwa model, ik gebruik hairshaper al meer dan 15jr en wil nooit meer iets anders, echt een aanrader voor mensen die geen vette,plakkerige,of natte gel wil gebruiken een klein beetje op je handpalm verdelen en goed warm wrijven en klaar voor gebruik! En... het ruikt ook nog eens heerlijk, mensen vragen vaak wat voor shampoo gebruik je? Nou die is me hairshaper die zo lekker zoet ruik.

Alles geleverd conform

Afgelopen week een bestelling gedaan bij slalontopper.nl. Ik kreeg alles geleverd conform mijn verwachtingen. Het was er zelfs sneller dan ik dacht;). Prima winkel

Klasse!

Snel, goed & voordelig!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire