Goed en snel bezorgd

Heel tevreden met deze webshop.

snelle bezorging en goed advies

snel en kundig advies en bezorging binnen 1 dsg.

Lang wachten op bestelling

Producten zouden op voorraad zijn, maar na 1,5 week helaas nog niets ontvangen.

Alles zoals t moet

Duidelijk, kloppend en volgens afspraak.

De producten zijn super fijn en bijzonder snel afgeleverd aan huis.

Ik bestel al een tijdje bij Salontopper en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Als iets een keertje niet niet lukt op de website wordt het zeer vlot verholpen per telefoon. Vriendelijk en behulpzaame medewerkers .Jammer dat ik Salontopper niet eerder heb gevonden 😁 Hele fijne webwinkel 😀👍🏼

Geen probleem om te bestellen en volgende morgen netjes bezorgd

Ruim assortiment.

Overzichtelijke site, veel merken, makkelijke bestellen/betalen en een snelle levering.

Top! Snel!

In eerste instantie bij Bol.com besteld, die kom je het eerst tegen op internet. Waardeloos! Bestelling werd niet geleverd. Klagen, Ik moest het maar regelen met Maxx de leverancier. Raar want ik bestel en betaal aan Bol.com, Maxx zei: product is verzonden maar zonder track en trace code. Maar ik ontving niks, nogmaals klagen bij Bol weer zou Maxx wat opsturen, weer kreeg ik niks. Weer klagen, geld retour. En bestellen bij Salontopper, in 1 woord: TOP! S'avonds besteld, volgende dag in huis! Zo hoort het! En..er zat ook nog een chocolade Sint in mijn pakje! Lekker hoor! Bedankt!!

Tevreden

Snelle service, niet te duur en fijne tondeuse! Heb m eerder gehad en gebruik m bijna dagelijks, en die is bijna 10 jaar mee gegaan. Wel goed onderhouden uiteraard!

betrouwbaar en kwaliteit

Het bestellen gaat eenvoudig en snel, de leverantie snel en volgens afspraak en bevatte een kleine attentie, top.

Snelle en goede levering

Ik bestel al heel lang bij Salontopper en ben altijd dik tevreden. De producten worden altijd snel geleverd. Vorige week werd er, vanwege Sinterklaas, een leuke attentie bijgeleverd, zeer attent!

Goede prijs, snelle levering.

Was de goedkoopste en snelle levering van mijn haargel.

Prima webshop

Mooi aanbod Snelle en verzorgde levering

Top bedrijf

Zoek je een webshop met goede producten een snelle levering en goede klantenservice dan zit je bij salontopper goed ik had een probleem met een ontvangen tondeuse werd goed geholpen door de klantenservice heb deze geroutineerd en een nieuwe toegezonden gekregen.

Prima bedrijf!

Overzichtelijke website, snelle levering.

Topper

supersnelle service

Supersnelle levering en de bestelde producten zijn zeker naar wens, ik zal deze site zeker aanbevelen aan derden

Top product snel geleverd

Al jaren is de Fudge shaper mijn favoriete styling product. Veel alternatieven geprobeerd, maar niks kan er aan tippen.

Goed én betrouwbaar!

Al meerdere keren besteld bij Salontopper. Steeds goede ervaringen mee. Ook als iets niet op voorraad blijkt te zijn is de service en afhandeling daarvan goed. Super tevreden!

Echte Topper !

Kwaliteitsproducten aan voordelige prijs en supersnelle levering !

Super snelle levering!

Ik had een Olaplex treatment besteld vanuit deze site uit België en de levering was de volgende dag aangekomen. Tevens is deze site nog eens goedkoper als de anderen! Ben er echt heel content mee :)

Snelle levering, heerlijk product! Goedkoper als bij de kapper 😃

Snelle en correcte verwerking van mijn bestelling

Haarstyling producten tegen een goede prijs en condities!

Makkelijk bestellen en snel bezorgd!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire