Snelle levering, aanzienlijk goedkoper!

Goede ervaring, raad deze site aan!

Duidelijke website

Duidelijke website, een goede prijs en snelle levering, helemaal top!

Uitstekende webshop

Weer een nieuwe voorraad jaarproductie aangeschaft, zaterdag besteld, maandag binnen, voordelig geprijsd en netjes verpakt ! Jullie zijn echt toppers !

Ruim assortiment met Redken producten en aantrekkelijk geprijsd

Ik bestel mijn Redken haarproducten graag bij Salontopper om de volgende redenen: goed assortiment aantrekkelijke prijzen duidelijke site prettige afhandeling van je bestelling snelle levering

Bestelling gemaakt die geannuleerd moest worden ivm fout. Hierbij via Facebook gelijk contact gezocht en ontzettend goed geholpen waarna de goede bestelling ook nog eens snel binnen was! Top dus!

Uitstekende service!

Makkelijk online bestellen en snelle levering! Bedankt! 👍🙂

Overzichtelijke site en een snelle levering van de producten

Ik bestelde het laat in de middag en had het de volgende morgen al in huis! Er is een groot assortiment tegen een redelijke prijs.

Heerlijke zachtheid voor mijn haren, waardoor ik me weer vrolijk en blij voel.

Goede snelle service

Snelle goede service mooie prijs voor producten

Perfect georganiseerd en goede prijs

‘S avonds besteld en morgenmiddag al in huis!

Snelle levering, jammer van reactie tijd bij klantenservice

Super snel geleverd. Gehad zit ik na ruim een week nog steeds te wachten op reactie nav mijn emailbericht

Snel en compleet geleverd volgens afspraak.

In de avond besteld, volgende dag in huis. Produkten goed verpakt.

Fantastisch bedrijf.

Had besteld twee "Redken" artikelen die niet op voorraad waren. Bij beschikbaarheid kreeg ik het bericht "op voorraad". Levering verliep zoals altijd vlekkeloos.

Een overzichtelijke website en correcte service en levering

Één correcte en juiste levering, overzichtelijk

Goed en goedkoop en betrouwbaar snelle levering

Supersnelle service!

Zeer vlotte levering en alles altijd keurig geleverd.

Stipt en correct

Verzorgd ingepakt, stipt geleverd, correct, Zeker een aanrader.... Mij zien jullie nog terug...

Olivia Garden ProThermal T63 -Super THERMAL BRUSH BROSSE

Excellent produit ,excellente qualité ,excellent prix ,très bon contact et expédition rapide. Je recommande!!!

Prima prijs, snelle levering

Regelmatig bestel ik hier producten. De prijs is altijd goed en de verzending heel snel. Ooit gehad dat een product niet op voorraad bleek en dat is ook heel netjes opgelost.

Snelle levering Matrix Biolage Sunsorials After Sun Shampoo

Ben zeer tevreden over Matrix Biolage Sunsorials After Sun Shampoo. Gebruik deze shampoo na het zwemmen, mijn geverfde haren blijven zacht en mooi. Snelle levering.

Uitstekende service

Doet wat het belooft

Vlotte service tegen een scherpe prijs

Vlotte website met een ruim aanbod tegen concurentiële prijzen. Erg tevreden klant die zeker nog gaat bestellen via deze website.

Geweldige shop

Prima produkten voor prima prijzen worden heel snel geleverd.

Goede spullen en snelle levering. Ook bij 1 stuks.

Zie blokje in 1 zin.

Duidelijke website om te bestellen Betaling verloopt vlot en de levering perfect volgbaar en netjes op tijd geleverd . Beter kan het niet ! 👌🏼

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire