Snelle levering en erg scherpe prijzen.

Gewoon goed, snel en voor een scherpe prijs. Mijn volgende bestelling plaats ik weer bij Salontopper!

Bestelling hier gedaan. Gaat super! Dag later in huis zoals beschreven wordt. Zitten altijd kleine kadootjes en een kaartje bij. Maakt het allemaal wat persoonlijker. Aanrader!

Top producten, top levering

Mooie kappers producten besteld. Mede wegens de reviews de kerastase densifique besteld. Fijn product, werkt echt. Hele fijne bezorging van dalontoppet ook, waarbij je heel goed kunt volgen hoe laat je bestelling komt. Ze doen wat ze zeggen. Kortom helemaal perfect!

Snelle levering en service. Score 10/10

Producten perfect geleverd met zorg. Producten ook van topkwaliteit. Mijn derde of vierde bestelling. Altijd zeer tevreden. Salontopper is een aanrader voor online shop. Proficiat verkoper.

Super , zondagavond 20,30 besteld . Maandagmorgen om 11,30 binnen

Top, snelle levering, goed geprijsd. Niets mis mee.

Prima ! Goed assortiment, goede prijs en dag later in huis. Zelfs op maandag.

alles oke gegaan

Alles is priema gegaan.

Heerlijk product

Je ziet en voelt gelijk t verschilden opzichte van een drogist shampoo. Heerlijk zacht!

Slechte service

Update: Inmiddels heeft salontopper een nieuw pakket gestuurd en deze is aangekomen. Bedankt. Omdat post nl mijn pakket niet geleverd heeft moet ik wachten op het onderzoek van PostNL voordat ik mijn bestelling krijg. Normaal zorgt een bedrijf er gewoon voor dat je je bestelling krijgt en dat het een dag later opnieuw verstuurd wordt. Het is nu al 1,5 week geleden en nog niks ontvangen. Ja een kortingscode van 5% die je ook krijgt als je voor de nieuwsbrief inschrijft. Ze hebben echt een top service!!!!

Superblij!

Superblij met de enorm snelle en vlotte levering van mijn bestelde productjes!

Elke bestelling wordt met zorg voorbereid en snel bezorgd Top Ben heel tevrede

In een woord TOP

Topper hoor salontopper. Ruime keus en snelle levering

Goede aanbieding, makkelijk besteld en goed geleverd

Prettig, duidelijk, betrouwbaar

Goede producten, snelle levering

Als product niet op voorraad is, wordt dit netjes aan gegeven. Achteraf betalen is mogelijk, altijd fijn, als je website nog niet kent. Vandaag besteld= morgen in huis

Ik las gemengde reviews vandaar dat ik graag mijn mening deel. Uitstekende levering, producten zijn goed. Communicatie over levering verliep soepel.

Goedkoop en snel thuis bezorgd.

Al vaker wat besteld bij salontopper. Altijd snel thuis bezorgd en vaak de goedkoopste.

Top producten, betaalbaar en snelle service

Salontopper is gewoon top, de kwaliteit van producten is top, het is betaalbaar en altijd blij met de snelle levering

Een superervaring

Snelle en keurige levering!!

Hele snelle levering

Mijn opzetkam was gebroken en ik had echt maandags een nieuwe nodig. Zondag besteld, maandag binnen. Super toch...

Snelle nette levering, prijsvriendelijk ,

Snelle , nette , aflevering van de producten en prijsvriendelijk

Hele snelle service, dag later in huis, en goed op de hoogte gehouden

Goede produkten, goede service en snelle levering.

Good price and fast delivery (less then 5 working days)

Good price and fast delivery (less then 5 working days)

Topper!

Ruim assortiment, snelle levering.

Sneller dan bol.com voor de beste prijs

Bedankt voor de snelle service! Fudge is weer binnen 🍀

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire