Uitstekende service

Snelle levering, netjes verpakt, zal een volgende keer weer voor Salontopper kiezen.

Snelle en correcte levering.

Super snelle en correcte levering! Bravo

Het zou fijn zijn indien er een kortingsbon vr je volgende aankoop bij zit...extra motivatie om opnieuw te bestellen. Vast % op aankoop. Mvg, Kris

Wonderful

Fabulous company! I ordered and I got delivery text updates with a very delivery on time, which was accurate and very fast. I will be ordering again for sure. Thanks!

duidelijke site en snel produkten thuis

Fijn om snel en goed bediend te worden

Snelle en correcte levering.

Prijstechnisch mooi aanbod. Product reeds de dag na bestelling correct ontvangen. Overall tevreden met mijn keuze voor Salontopper.

Snelle bezorging en scherpe prijs

Producten snel bezorgd, netjes verpakt en dit alles voor een scherpe prijs.

Snel, makkelijk en goed

Snelle levering, prima informatie, kwaliteitsproducten in goede verpakking

In no time in huis

Buiten het feit dat je mooie leuk geprijsde producten kunt bestellen, de producten heb je ook in no time in huis!

Vlotte levering goede prijs kwaliteit

Contact gehad via de app omdat ik niet zeker was van een kleur haarverf, Ik ben heel vriendelijk geholpen en dat op zondag, ik vindt dat geweldig en zo een perfecte haarverf kunnen aanschaffen. Ik ben heel tevreden en ga in het vervolg weer bij de salontopper bestellen. Mvg T Poortinga

Uitgebreid assortiment scherp geprijsd , en snelle levering

Goed uitgebreid assortiment , scherp geprijsd en snelle levering

Hele goede service!!

Bestelling geplaats maar 1 product was niet leverbaar. Ander product voor in de plaats mogen bestellen. Bij ontvangst van de bestelling bleek dat het betreffende flesje van 30ml ook niet leverbaar was, vervolgens hebben ze in plaats daarvan een verpakking van 300ml meegezonden voor dezelfde prijs. Superservice!

Snel de juiste producten thuis. Ruime keus

ZOALS GEWOONLIJK : EEN TOPPER !!!

CORRECT, BINNEN DE VOOROPGESTELDE TIJD.

Goed en snel

Shampoo besteld, goede prijs en snel in huis

Geweldige Service.

Snelle levering. Alles correct verlopen

Duidelijke site, nette prijzen en snelle levering

Duidelijke site, nette prijzen en snelle levering

Ik had toch wat problemen door me zelf!!!!!!

Bij ervaring is gebleken dat het altijd goedkomt op tijd binnen !!!

goede snelle service

Goede service snel geleverd, en de prijs is ook goed!

Snelle service tegen goede prijs!

Bestellen via de website is erg makkelijk, de levering heeft snel plaatsgevonden en de prijs is interessant! Alles voor de (thuis) kapper overzichtelijk en compleet.

Ruim aanbod en snelle verzending!

Ik bestel mijn producten en de dag nadien al geleverd in België. Super!

Echt super

21u besteld en volgende dag 11u in huis..met nog een Travelsize shampoo flesje gratis erbij om te testen .. TOP🤘

Goed, snel en volgens afspraak

Product: ✅ Levering: ✅ Communicatie: ✅ Website: ✅

Supersnel in huis voor een hele goede prijs

Helemaal tevreden met mijn aankoop

Hele goede prijs voor Redken artikelen, en supersnelle service (zondag besteld, maandag geleverd, avondlevering mogelijk)

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire