Perfecte service

Niets op aan te merken. Alles verliep heel soepel. Snelle levering ook

Al een paar keer prima bestelling gekregen met mooie produkten.

Fijn dat alles altijd in voorraad is.

Super fijn!

Maakt het haar makkelijk doorkambaar. En het ruikt ook nog eens heerlijk. Ook fijn samen met de shampoo en conditioner

Goed en snel tegen concurrerende prijs

Kan er niets meer van maken dan boven gestelde. Kan niet beter.!!!

Zeer tevreden, goed aanbod, snelle levering

Zeer tevreden, goed aanbod, snelle levering

Geweldige supersnelle levering

Geweldige supersnelle levering, 's avonds besteld en de volgende ochtend keurig netjes verpakt ontvangen. Ook een hele fijne website om te bestellen met ook aantrekkelijke prijzen. Niets dan lof voor Salontopper, echt een aanbeveling!

Geweldige producten!

Mijn kapper gebruikte voorheen alle producten van Sebastian. Helaas zijn ze overgenomen door iemand anders en dus ook overgestapt op een ander merk. Ben blij dat ik alle producten van Sebastian bij Salontopper kan kopen voor een mooie prijs. Snelle levering!

Scherpe prijs en supersnelle levering: wat wil je nog meer. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Na Corona periode terug mijn gewenste krullen coupe

Gewenst resultaat

Vlugge levering, prima prijzen..top!

Uitstekend!!

Goeie producten en super snelle nette bezorging.

iok ben zeer te vreden over de behandeling en afhandeling

ik word zeer netyjes bediend door de dames aan de telefoon

snelle service - goede prijs

Uitgebreid gamma aan interessante prijzen. Snelle levering - gemakkelijk te gebruiken site

Super.

Snelle verzending, goede producten!

Bedrijf is goed, producten niet

Ik had de producten heel snel thuis. Ik heb via de app contact met het bedrijf gehad en dat was ook prima. Ik ben alleen niet tevreden over de producten. Ik heb er veel voor betaald, maar het doet niet wat er beschreven staat, helaas

Makkelijk , snel .

Snelle zending goed materiaal

Het materiaal wat ik bestelde was goed omschreven. Ook de zending was snel.

Alles perfect

Snel en alles perfect

Super snelle levering!

Snelle levering en goedkoop, leuk ook nog een cadeautje erbij.

onnodig hoge verzendkosten

Mijn bestelling had qua dikte gemakkelijk in een envelop gepast, want het paste gewoon door de brievenbus; dan hadden de verzendkosten omlaag gekund, was er karton bespaard én had de DHL er niet speciaal voor langs hoeven komen rijden met een busje (om vervolgens nóg een trip te maken naar het servicepoint om het pakket dáár af te geven, omdat ik op dat moment niet thuis was)

Super snelle levering

Geweldige site en snelle levering! Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd.

goedkoop en snel

goedkoop en snel, zeer aan te bevelen

juiste prijs en snelle levering

Om bovengenoemde reden bestellen wij al enige jaren de producten bij Salontopper, zonder problemen.

Snelle en correcte levering

Ik heb Sebastián Hydre besteld, had dat eens bij een kapper in een andere plaats in NL gekocht. Het is hele goede shampoo en herken niet in sommige reviews dat het pluizerig haar zou geven, het is een prima product

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire