Goed geprobeerd, helaas mislukt

Opzetkammen besteld, passen niet, gebeld voor advies voor passende tondeuse, deze besteld passen nog niet. Toen zou ik passende opzetkammen gratis krijgen, hadden ze niet. Tondeuse teruggestuurd, opzetkammen gaat niet want verpakking is open. Jammer maar nu heb ik nog niks.

Snel en goed geleverd. Ik had alleen 2 pompjes besteld universeel maar hij past niet op beide. Dat is zonde maar de producten zijn prima.

Alles prima

Snelle levering, scherpe prijzen, alles prima

gewoon heel goed

duidelijke en eerlijke info en heel belangrijk : doen wat men beloofd/toezegt .

Vlotte bestellingen en snel geleverd.

Hoogwaardig product tegen een scherpe prijs

Omdat mijn vrouw opzoek was naar een goede shampoo zonder Micro plastics/sileconen stuiten we op het merk matrix. Wat een fijne shampoo is dat. Mijn vrouw wil nooit anders meer, en dat ook nog eens tegen een nette prijs.

Prima producten.

Prima producten en snelle levering.

super vlotte levering

super vlotte levering

Gewoon zoals het hoort.

Goede keus, goede informatie en snelle levering van mijn bestelling. Meer heb je toch niet nodig?

Makkelijk om te bestellen, leuke aanbiedingen en snelle levering

Zeer goede service

Enorm tevreden bij de aankoop. Ook direct hulp geboden toen er een probleem was. Top service!

Top levering

Levering was super snel. Ben heel tevreden over wat ik bestelde.

Slecht

Het product is veel te duur in vergelijking met andere online sites! Om nog maar te zwijgen over de verzendkosten!

Top een 10+

Snelle verzending Fantastische producten tegen goede prijzen. Top klantenservice.

Goed product en goedkoper dan bij de concurrent

Misleidende website !

Op de website staan bij de producten een foto, helaas een ander product gekregen dan op de foto stond. Vind dit persoonlijk misleidend, omdat het wel om het zelfde merk gaat wilt niet zeggen dat alle producten mij ook bevallen. Erg jammer, zal hierdoor ook niet snel meer bestellen omdat de tekst en de foto niet overeenkomen met de producten die je ontvangt.

Goede ervaring..

Goede ervaring, snelle levering. Gel is van goede kwaliteit.

Snel, maar levering klopt niet helemaal

Ik heb een drietal producten besteld, deze bestelling werd razendsnel verwerkt. Helaas heb ik een ander product ontvangen, dan de bestelling die is gedaan. Hiervoor heb ik een mail gestuurd. Tot op heden niets meer vernomen, enkel de bevestiging dat er snel een reactie gaat komen. Jammer, nu wacht ik nog steeds

Fijn product, blij mee

Snel in huis voor goede prijs. Blij met kleur.

Leuke presentatie en snelle levering

De items waren leuk ingepakt, vond het alleen wel jammer dat ik.4 producten had gekocht maar geen samples heb ontvangen.. ik probeer namelijk graag dingen uit en koop ze dan ook vaak

Super snelle levering

Makelijk te bestellen, snelle levering. Aantrekkelijke prijs. Alles wat ik besteld heb was direct leverbaar.

Super snel verzonden , goede klantenservice aanrader om hier te bestellen

Snelle service en goede producten

Ik ben super tevreden over de producten van Redken.

Super snel

Super snel en correct behandeld. Aanrader.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire