Na bestellen snel gekregen!

Product voldoet niet aan omschrijving en verwachting

Ik heb altijd de goldwell rich repair lijn. Op de site zag ik ook de curls &waves lijn. Maar mijn haar word vreselijk droog-stug klitten en verre van Krul. Alle drie de producten vallen vreselijk tegen

Super service

Super snelle levering! Duidelijke informatie bij de producten. Ik ben fan! Producten zijn echt super

Goed en snel geleverd

Goed en netjes ingepakt. Snel geleverd :)

Super tevreden

Snelle levering, goede producten, dus ik ben super tevreden!! Mvg Carla

Super....

Savonds besteld, s anderdaags smorgen al geleverd. Supersnelle service.

super tevreden

Ik ben verliefd op deze producten. Ik koop ze en koop ze al 2 jaar.❤️

Slecht

Ik ben niet tevreden met het product, Ik heb gebeld en kan ik niet terugsturen omdat ik heb het geopend en getest. Hoe anders zou ik weten dat het product niet goed als ga ik niet testen en bij ali expers kost 50€,nooit meer bij jullie wat kopen.

Top en betrouwbaar

Zeer snelle levering

Snel en betrouwbaar

Fijne webwinkel en mijn bestelling is meestal de dag erna al bij mij aan huis geleverd (ik woon in België).

Amazing customer service!

This is the second time I have ordered from Salontopper. The first time my order wasn't delivered to my address and the help I received from you guys were amazing. My second order went very smoothly!

Top service en snel geleverd

Na bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden over m’n bestelling. Ook werd t anel en goed geleverd! Op naar de volgende bestelling!!

Duidelijk website en zeer snelle levering

Zeer tevreden. Goede prijs en snel geleverd.

Snel en correct

Snelle levering top service

Snelle levering top service

Evenzeer goed product waar ik bij van word.

Inderdaad een goed product. Zeer betaalbaar bij u en keurig verzorgd verstuurd.

Heel makkelijk om te bestellen en als er watchOS bellen en word gelijk overlegt super team!!!!!!

Fantastische service!

Wat een fantastische service. Zelf iets verkeerd besteld en kom hier pas een maand na aankoop achter. Het product mag retour en ontvang hier zelfs een gratis retourlabel voor! Echt super service!!!

Alles volgens afspraak en op tijd geleverd

snelle correcte levering

ik beveel dat iedereen aan.

Altijd goed

Ik bestel altijd kappersproducten bij Salontopper. Ruime keuze en altijd snel in huis.

Netjes geregeld

Net als het product TOP.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire