Dat heb ik hier

Ik zou het fijn gevonden hebben als de folie er beter vanaf zou gaan dat was moeizaam,En ook als er een beschrijving bij was in nederlands duits zou ook nog kunnen.gr tiny klein

Goed product, goede prijs en snelle levering

Top !!

Snelle levering.

Fijne webshop

Snelle levering en goede prijs

Betrouwnaar. Levering prima.

Meerdere keren besteld . Prima producten en levering stipt op tijd.

Ik ben bij met mij spullen super goed ik ben benieuwd

Helemaal top.

Snelle levering, duidelijke communicatie, prima prijs en assortiment

Supersnelle service

Xxx

Juiste produkten snel geleverd.

beste ervaring tot nu toe

alles correct geleverd toppie

Veel producten

Snelle levering. Duidelijk bij bezorging. Voor ieder wat wils, ook de prijs. Heb er nu twee keer bestelt, dat ga ik iedere keer doen.

Super snelle levering en heerlijke producten

Snelle en goede afhandeling tegen zeer goede prijs

Zoals ik hierboven al zeg een zeer tevreden klant zoals al talrijke keren eerder en beschreven

Voorraden online kloppen niet

Voor de tweede keer blijkt na dagen wachten dat ik voor niets wacht: de voorraad zoals aangegeven op de site klopt niet. ZEER vervelend als je uit gaat van de indicaties op de site en bijna door je voorraad wax/gel/whatever heen bent. Vervolgens helpt de klantenservice via Whatsapp op een zeer sarcastische toon, waaraan direct duidelijk wordt dat ze er niets aan gaan doen en het ze geen reet interesseert. Na twee keer de fout gemaakt te hebben dan ook: ik koop hier niet meer.

Goeie info, goeie prijs voor topkwaliteit. Snel geleverd. Blij met mijn nieuwe tondeuse

Al met al een goede webshop: het aanbieden van diverse merken tegen een goede prijs. Het wordt meestal binnen 48 uur besteld en geleverd.

Snelle levering, goede prijs

Ik kreeg wat ik wilde en snel geleverd. Prijs was ook goed, vooral als je meer tegelijk bestelt.

Toppers

Snelle levering en mijn Krullen zijn erg mooi door de kerastase curl manifesto lijn

Ben er zeer tevreden over.

Hele fijne webwinkel....altijd op tijd bezorgt .

Snel en correct!

Duidelijke site, snelle en correcte levering

Goede service/levering

After sales - Service staat hoog in het vaandel bij Salontopper

De naam van deze SalonTopper slaat 100% op de service welke ze bieden bij de after sales. Service staat hoog in het vaandel. Wat een Topper. Bedankt voor de verleende service.

Uitstekende service

Snel en uitstekend geleverd!

a wonderful shampoo for fine hair

When buying it, I was influenced by the opinions of others. And it was a good choice, mohair is light, does not frizz and is shiny.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire