Mooie prijs en supersnel bezorgd.

‘S avonds besteld en de volgende dag in huis. Mooie prijs ook. Kortom, zeer tevreden

Een van de beste prijs en heel goed service

De beste service vandaag besteld morgen bij jou thuis de prijs heel goed voor de beste shampoo..en best merken voor cream

supersnelle levering en leuke prijzen

Heb reeds diverse malen besteld bij Salontopper, maar iedere keer verbaas ik mij over de snelheid van levering. Niets maar dan ook niets anders dan lof voor deze webwinkel. Supersnelle levering, keurig netjes verpakt en dan ook nog de leuke korting die je krijgt bij hogere aantal producten. Mijn complimenten, ga zo door!!

Fijne online haircare shop

Ik heb de producten van SP luxe oil besteld. Nu bestel ik al ruim 4 jaar bij salontopper en ben zeer tevreden over zowel de producten als de service vanuit de webshop. Als je voor een eerlijke prijs en snelle service wil gaan is salontopper zeker een aanrader.

Zuinig in gebruik,bevalt heel goed

Fantastisch!

Altijd fijne producten voor lage prijzen. Al jaren koop ik al mijn haarverzorgingsproducten bij Salontopper, enorm tevreden over het ruime aanbod en de prijsstelling.

heel goed

Supersnelle levering

Duidelijke website, redelijke prijzen en snelle levering

Altijd top, echt een aanrader

Super.

Ik gebruikt het al jaren.Bij jullie goede prijs en snelle levering.

Supersnelle levering

Fijne producten en binnen 12 uur al bezorgd! Top

Redelijk

Heb helaas de verkeerde shampoo ontvangen. Heb gekregen K-Pak reconstructing .

Mijn haren zijn zach geworden en goed gesuctureerd

Après la première utilisation mes cheveux qui avaient été brûlés par une décoloration ont retrouvés, douceur, démêlage facile et une belle couleur. J'ai acheté le shampoing cicacreme, le masque et l'huile, produit miracle.

Vlotte service

Alles gqat heel vlot: bestellen, leveren, goede producten, ...

Snelle levering en goed verpakt

Fijne borstel, maar beetje overdreven om die in een sjieke doos met folie weer te verpakken qua milieu. Maar heerlijke borstel.

Zeer goed !

Snelle levering… top !

Het is goed geregeld en een goede service

Goed geregeld

Hele snelle levering!

Uitstekende service!! Jullie zijn toppers!!!

Jullie zijn top!! Service zijn jullie een topper. Ik ga zeker reklame laken in België over jullie. Toppers

Snelle levering maar bij de borstels ontbreken haren

Heb een mail gestuurd Al vaak fingerbrush gekocht Altijd zijn er plastic pinnetjes en haren. Bij deze enkel de plastic pinnen

Snelle en perfecte levering

Duidelijke website. Echt fijne en heel goede shampoo voor een mooi prijsje.

goede ervaring

Snel en netjes verzonden, zeer tevreden!

Zeer scherpe prijzen en prima service

Producten van zeer goede kwaliteit en veel lager geprijsd dan concurrenten. Levering erg snel.

Supersnelle service

De dag na bestelling werd mijn pakje al netjes geleverd. Top service!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire