Prima ervaring

Op de website staan de producten goed omschreven, waar het voor bedoeld is en hoe te gebruiken. Verder een snelle levering!

Stipte levering

Producten zijn gemakkelijk te bestellen en betalen. Mijn bestelling was heel goed verpakt en werd tijdig geleverd aan een aantrekkelijke prijs.

Top service!

Heel klantgericht en vriendelijk. Ik had eens een verkeerd product besteld en vroeg hen welke formulieren ik mee moest sturen, kreeg ik een retourlabel toegestuurd uit coulance. En daar had ik niet eens om gevraagd. Prijzen zijn bijna altijd de laagste dus voor mij de beste webshop voor haarproducten!

geen correcte informatie

Op 28/10 koos ik voor Salontopper omdat de producten die ik nodig had bij hen in voorraad waren. Enkele dagen na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik bericht dat de producten een week later opnieuw voorradig waren. Intussen zijn we 8/11 en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik vind het niet correct dat er verkeerde informatie vermeld wordt bij de producten die ze te koop aanbieden.

goede prijzen snelle levering

zeer snelle levering met heel concurrentiele prijzen

Snelle verzending en scherpe prijs

Goede prijs voor een shampp die t haar sterker maakt en mooi laat glanzen.Snelle verzending!

Salontopper heeft goede service

Ik kreeg kapotte potjes Clay aangeleverd. Ik belde met salontopper en een hele vriendelijke mevrouw beaamde dat het heel vervelend was en heeft meteen nieuwe potjes opgestuurd.

Eerste ervaring was uitstekend.

Goede prijzen, snelle levering, ruim assortiment en goede communicatie.

Pakketje niet gekregen

Graag wil ik in contact komen omdat ik nog steeds mijn pakketje niet heb gekregen! Alvast dank! Gr H. Van Bergen

Zeer vlotte en correcte service! Kwalitatief hoge producten.

Betrouwbaar, snelle levering , kortom een aanrader!!!

Super Service!

Super Service!

ZEER TEVREDEN

VLOTTE SERVICE VOOR HERHALING VATBAAR

Hele goede Service!

Producten besteld, waarvan 1 in nalevering. Keurig via de mail op de hoogte gehouden, wanneer het product verwacht wordt. Ook wilde ik een product bijbestellen en laten leveren met de nalevering. Dit was helaas niet mogelijk, maar direct een code voor geen verzendkosten en ook nog een kleine korting. Top! Ga zo door!

Snelle levering!

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Super!

Snelle service en super product. Ruikt heerlijk

Product voldoet aan mijn verwachting en ruikt heerlijk. Haar pluist niet meer en valt perfect zonder al te veel moeite!!! Topper

Goed op de hoogte houden van bestelling

goede en snelle service

Goede website, met goedkope artikelen in vergelijking met andere websites. Product binnen een dag na plaatsen bestelling geleverd. Niets dan lof over Salontopper!

Spotgoedkoop en snelle levering

Scheelt meer dan de helft tov de winkel. Dag na bestelling al in huis.

Vragen worden keurig beantwoord, er wordt met je mee gedacht welke producten voor jou de beste zijn. Zelfs kun je gebeld worden of zelf bellen en krijg je een goede uitleg over de producten, hoe je ze het beste kunt gebruiken enz. Kortom hier kunnen heel veel online winkels een voorbeeld aan nemen.

top

snelle en correcte levering. Bedankt.

Berichtjes via WhatsApp snel beantwoord zoals ook snelle verzending, Top

geweldige shampoo en conditioner

mijn haar voelt echt aan als van bij de kapper na gebruik van deze shampoo en conditioner , zeker een aanrader ! Veel beter als de shampoo's uit de gewone winkels.

Perfect!

Perfect snelle verzending!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire