Tevreden

3 Producten snel geleverd en 1 artikel, de baardolie kwam zonder etiket. Vind ik op zich wel een domper. Geur komt ook niet overeen als beschrijving, maar ruikt op zich wel prima. Het ontbreken van het etiket maakt dat je er maar vanuit gaat dat je hetgeen hebt gekregen dat je hebt besteld. De shampoo die ik had besteld ruikt niet zo heel lekker. Ruikt zelfs een beetje naar ammoniak, maar schuimt wel goed. Gierig als ik ben zal ik de shampoo wel opmaken, de geur maakt dat ik het niet nog eens zal bestellen. De baardbalm ruikt lekker en voldoet volledig aan de verwachting.

super!

Ik vind het een super site 21okt besteld en volgende dag in huis super snelle levering en netjes verpakt Misschien nog een tip! ik word altijd zo blij van een klein kanootje Dus een klein sachet of sampler van een ander merk is altijd leuk om in je paket te vinden maar nogmaals alles is super geregeld dikke pluim!

Super! Snelle levering. Goede service.

Zie hierboven.

Grandiose service

Goed verzorgt, op tijd ontvangen. Goede service!!!

Snel en voordelig

Altijd snelle levering. Keurig verpakt, alles op voorraad, voordelig, kortom ben tevreden!

Altijd super!

Goede prijs voor een geweldig product en een eerlijke prijs! Snel geleverd! Een aanrader!

Superfijne shampoo

Een heel fijn product. En de bestelling ging erg gemakkelijk en het was snel bij me!!!

Snel leveren.

Ik heb mijn product ontvangt binnen 2 dagen.

Heel slecht

Ik bestel een scrub bij bol.com. Hij zou de volgende dag bezorgd worden! De hele dag geeft de site aan dat hij bezorgd word. Om vervolgens smiddags te horen dat salontopper helemaal niks heeft verstuurd, en ik nu zonder cadeau zit! Echt ontzettend jammer

Bestelling op afgesproken tijd bezorgd

maar niet persoonlijk afgeleverd, gewoon achter de deur van de hoofdingang in de hal van het gebouw neergelegd en niet persoonlijk bij mij appartement afgeleverd dus niet volgens afspraak!

Snelle, nette levering

Producten top

Correcte afhandeling.

correcte en snelle afhandeling

Breed assortiment met nette en snelle levering

Al meerdere malen iets besteld en blijft aan verwachtingen voldoen

Makkelijk te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

snelle levering .

het was een snelle en goede levering en service. alleen zou het fijn zijn om er wat proefjes erbij te leveren om ook andere producten uit te proberen.

Prima geregeld.

Altijd prima geregeld, vanaf bestelling tot aflevering, met recht een topper.

Snelle levering, goed bereikbare klantenservice.

Snelle levering en prima ingepakt

Snelle levering en prima ingepakt

ik ben helemaal tevreden, qua bestelprocedure, afhandeling en de bezorging. prima. voor herhaling

Super service en snelle levering

Reeds langer bekend met producten en super tevreden

Ruim aanbod en uitstekende service

Zeer tevreden, ik ga hier vaker bestellen!

Snelle correcte levering en prijstechnisch goed

Kreeg mijn bestelling snel en informatie over levering erg duidelijk

verkeerde artikel ontvangen, maar retourneren niet mogelijk

Het was de eerste keer, dat ik een bestelling deed bij Salontoppers. En meteen ook de laatste keer. Ik kreeg het verkeerde artikel toegestuurd; dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Echter Salontoppers weigert mee te werken aan het retourneren. Ik heb zelfs foto's moeten sturen van het artikel om dan vervolgens te horen, dat de barcode niet zou kloppen.... !

Super fijne shampoo en snel geleverd

Deze shampoo geurt heerlijk en verzorgd mij haar. Gebruik het nu 1 week in combinatie met de fondant en the match is made in heaven. Mijn haar voelt verzorgd en gehydrateerd aan. Normaal heb ik de behoefte om mijn haar is iedere dag te wassen omdat het vet voelt, maar met dit duo niet. Haar is niet vet, wel verzorgd. Love’s it :)

Geweldige producten en snelle levering

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire