Geweldig.

Altijd snelle levering.

top

Zeer snelle levering ,en prof merken top

ik vind heel goed produkt

uitstekend produkt ik gebruik al 2 maanden ik vind heel fijn deze shampoo te gebruiken mijn haren val nu heel wijnig

Snel en goed

Mijn bestelling kwam goed verpakt de volgende dag al aan.

Snelle levering tegen een goede prijs

Snel ontvangen, voordelig, jammer dat de 500 ml Sebastian texturizer niet meer te krijgen is, maar levering is top!!!

Alles goed

Prima aangekomen

Tevreden klant.

Vlotte bestelling en correcte levering. Voordelige aankoop van kwaliteitsproducten.

super topper

supersnelle levering, correct

Prijs kwaliteit is top, levering was snel. Aanrader

Zeer vlot, zeer correct en zeer professioneel!

goed en op tijd geleverd

goed en op tijd geleverd

Wat ik besteld had heb ik de dag erna al ontvangen.

Top & duidelijke website !

Wederom goede ervaring met jullie, snelle verzending ook, jullie maken waar wat jullie zeggen, daar kunnen een hoop andere webshops een voorbeeld aan nemen.. Ga zo door !

Makkelijk te bestellen en zo binnen

Goede producten en snelle levering en goede prijs.

Goede prijs voor goede producten en snelle, correcte levering.

Perfecte product

Ik gebruik nu al enige tijd de conditioner samen met de shampoo en ben heel tevreden. Ik merk duidelijk een verschil. Mijn haar ziet er gezonder uit, is meer gevoed en glanst mooi. De gele gloed die je soms ziet is na een paar keer gebruiken verdwenen. De geur is aangenaam en de textuur is prima. Ik ben overtuigd van de werking!

Een ervaren bedrijf met motivatie voor klanttevredenheid

Ruime keuze aan professionele producten. Met een zeer snelle levering naar België. Vriendelijke en correcte klantenservice welke via veel mogelijken berijk aar zijn. Ik geef jullie alvast een zeer dikke voldoende voor de diensten die jullie leveren op zulke korte termijn. Proficiat en supper dikke dankjewel.

Top want alles klopte en levering heel snel. Goede prijs.

Zeer snelle levering

Een zeer snelle levering en keurig verpakt met weinig verpakkingsmateriaal.

Altijd goed!

Snelle levertijd, niets over te klagen!

Goede en snelle service

Bij een verkeerd geleverd product werd er meteen op mijn klacht/mail gereageerd, terwijl het zaterdag was. Maandag had ik het juiste product al weer in huis en het onjuist geleverde product hoefde niet meer retour. In één woord: TOP!

geweldige vriendelijke dame aan de telefoon.

Maandags besteld woensdag al in huis .Alles prima verpakt. Wist precies wanneer en welke tijd het pakketje bezorgd werd.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire