Prima webwinkel.

Overzichtelijke website. Concurrerende prijs. Goede producten. Snelle verzending en correcte communicatie.

Niks op aan temerke

Heel goed!

Ik koop al geruime tijd bij salontopper. De prijzen zijn uitermate scherp. De levering is altijd snel en de service prima. Kortom: beter kan niet!

Super service

In oktober 2020 heb ik een aankoop gedaan bij Salontopper in de vorm van een steampod 2.0. Deze steampod vind ik werkelijk geweldig want ik heb vreselijk dik haar met krullen en de meeste tangen van A merken krijgen mijn haar niet geheel glad zonder pluizen, maar de Steampod doet dit moeiteloos. Tot gisteren, want ik bemerkte dat er iets was losgeraakt in het waterreservoir doordat het zo rammelde. Ik heb daardoor contact opgenomen met Salontopper en mijn probleem uitgelegd. Om een lang verhaal kort te maken werd dit probleem na het opsturen van een foto vanaf mijn kant perfect opgepakt door Isabel van Salontopper. Per ommegaande werd er een ander waterreservoir opgestuurd met een kaartje EN een sample. Voor mij problem solved. Ik kon vandaag alweer mijn Steampod gebruiken. Dus hierbij wil ik even benadrukken wat een perfecte service Salontopper erop nahoudt. Helemaal opvallend in deze tijd waarin service met een lampje valt te zoeken. Chapeau team Salontopper

Super snelle levering

Product op voorraad en snel geleverd. Tevreden dus! Helemaal mooi zou zijn als je stapel korting krijgt. Misschien een idee?

Razendsnel

Razendsnel

Makkelijk te bestellen, snelle levering!

Top!! Correcte en snelle lefering

Bestelling is gedeeltelijk gelukt!

Vlotte levering; veel sneller dan ik verwacht had! Ik heb ook de spullen die ik besteld had, maar ik kon het juiste formaat niet op de website vinden.

Ik was heel tevreden

Mijn ervaring met salontopper ik was super tevreden dank u wel

Zeer tevreden!

Mijn bestelling was juist en snel afgehandeld. Netjes de volgende dag al de producten ontvangen. Helemaal top!

Gewoon goed

Gewoon goed

Fantastisch!

Prachtige producten die snel geleverd werden! <3

Prima snelle levering.

Zeer tevreden bestelde producten werden de volgende dag al geleverd.

Snelle en goede service

Eerste keer besteld en supersnelle service. ´s Avonds besteld en de dag erna geleverd.

Zeer snelle levering en afhandeling van de bestelling.

Prima winkel één klein puntje

Ik had een shampoo flacon van 1000ml besteld en nog wat andere dingen en blijkbaar heeft de fabrikant leverings vertraging en kan het dus langer duren volgens Salontopper en wat ook kan kloppen want elders zijn ze ook tijdelijk niet leverbaar. Ik was dus in de veronderstelling dat de hele serie tijdelijk niet leverbaar was totdat ik een flacon van 350ml tegenkwam en die had Salontopper wel op vooraad maar dat was niet naar mij gecommuniceerd dus heb ik die later besteld inclusief de extra verzending want vanaf €35,- is het gratis terwijl het met de eerst verzending mee kon. Evengoed, het is een hele prima shop en dit is een kleine verbeterpunt en wens ze veel succes en tot de volgende keer. grt,

Goldwell..

een grote keuze aan producten van Goldwell.. en goedkoper dan andere webwinkel ..

Heel snelle levering!!

Super snelle levering van mijn favoriete producten

Snel, netjes verpakt en een gratis proefje! Erg tevreden. Volgende keer bestel ik weer!

Uitstekende service.

Bij salontopper producten van biosilk besteld omdat deze bij salontopper veruit de voordeligste prijs hebben. Ook zat er een mooie extra korting op. De producten werden zeer snel geleverd wat een groot pluspunt is. Ben ik toch de kortingscode vergeten in te vullen bij het afrekenen.. een email verstuurd en meteen een vriendelijke reactie dat het in orde word gemaakt. Super service! Snel en persoonlijk, meer is er niet te wensen.

Super fijne producten en snelle bezorging

Goede producten, altijd op voorraad. Snelle en nette bezorging

Zoals altijd; gewoon goed!

Fijne website, snelle verzending en keurig verpakt.

Super snelle levering.

Super snelle levering.

Ik ben altijd tevreden

Meteen contact. Hulp en vriendelijkheid. Echt zeer goed. Ik zal de volgende keer zeker nog bestellen. Voor mijn is de beste onlinewinkel voor kapper spullen.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire