Leuke korting

Fijne goede en aardige service

Behulpzaam en correct

Als producten op voorraad zijn snel in huis

Al eerder hier besteld. Als producten op voorraad zijn snel in huis, zo niet, kun je beter wachten tot het op voorraad is. Anders duurt het soms erg lang, waardoor je bijna vergeet dat je wat besteld had. Moet er dan zelf steeds achteraan.

Heel erg goed!

In de avond om 11 uur besteld, volgende avond rond 8 uur al binnen! Top levering

Alles prima geregeld.

Wat beloofd is wordt nageleefd

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Behoorlijk veel watt. Haren snel droog

Als cijfer 10 is wat moet ik er dan nog over omschrijvende

Alles wordt op tijd geleverend

Updates en snelle levering

Vanaf bestellen tot levering geen problemen ondervonden. Per mail goed op de hoogte gehouden wat de status was.

Uitstekende producten op tijd geleverd!

Producten die ik bij salontopper koop zijn steeds top! Ook de beloofde leertijd is er steeds!

Supersnelle service

Erg vriendelijk aan de telefoon en snelle acties!

Prima, snelle levering

Reeds de tweede maal dat ik een bestelling maak. Weer stopt en correct. De glazen flessen zijn prima verpakt.

Ga zeker vaker bestellen bij jullie.

De producten waren keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. Erg tevreden... Groeten Sylvia Broers

Handige website met bestellen, producten netjes en snel in huis.

Zoals verwacht: besteld, betaald, geleverd

Al meerdere bestellingen gedaan en zoals verwacht, wordt mijn bestelling direct verwerkt en geleverd op de afgesproken dag.

Last van build-up waardoor ik deze shampoo ben gaan gebruiken. Zie het effect ervan al heel snel

Duidelijk gebruiksvriendelijk en snel.

Duidelijk gebruiksvriendelijk en snel.

perfecte service

kwaliteitsproducten

Great

Excellent service, speedy delivery, limitless choice and good prices. You cannot do better if you try!

Topproducten voor een mooie prijs

Snelle levering en een scherpe prijs voor de topproducten.

Vlotte levering

Vlotte levering en niet duur

Ze doen de baan toppers eer aan!

Wat een top service! Tubes niet helemaal goed, kreeg gewoon nieuwe toegestuurd, kids ook weer helemaal happy en ik ook!

Snelle levering en prijs is prima

Goed , vriendelijk en snel

Snelle verzending en goede service , producten. Klachten worden snel in behandeling genomen en worden binnen een uur afgehandeld! Vriendelijke meiden aan de telefoon en je wordt super goed geholpen

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire