Top service, super snelle levering

Ik had om 20.00 besteld en volgende dag om 12 uur was het al geleverd. Top service!

‘s Avonds om 21.59 uur besteld, volgende dag al binnen!

Top ! ‘s Avonds besteld, volgende ochtend al in huis !

Top ! ‘s Avonds besteld, volgende ochtend al in huis !

zeer tevreden

zeer tevreden over de levering, netjes op tijd geleverd

Goede service en altijd supersnel in huis

Goede website en snelle seevice

Goed en snelle levering

Goed en een snelle levering

Snelle levering, groot aanbod

Haarproduct in de namiddag besteld, volgende dag geleverd. Top! Snelle levering, correcte afhandeling. Kan het enkel aanraden!

Goede service, oerdegelijke kwaliteit.

Ik heb de Legend tondeuse van Wahl besteld. Scherp geprijsd, snelle levering, de tondeuse overtreft mijn verwachtingen, heel vriendelijke behulpzame klantenservice. Een dikke 10 op 10 waard.

Snelle levering en super goede producten.

Snelle levering, top producten voor een scherpe prijs.

super top

super snelle bezorging en super prijzen

zeer snelle en goed verpakte bestelling!

erg tevreden, niets op aan te merken! ik beveel deze webshop van harte aan.

Superservice!

Op zondag besteld, maandag geleverd... hoe snel! Uitgebreid assortiment voor een goede prijs.

Super snelle service met goede producten

Ik bestel graag bij Salontopper, groot assortiment, fijne service en snel bezorging

Blauwe haren dankzij de gel :-)

Ik vind het leuk dat ik mijn haar nu af en toe blauw kan maken met de gel,na een keertje wassen is het er weer uit

Producten zijn top.

Alles is prima verlopen, aankoop, betaling en verzending.

Product was en is waardeloos( Color wow root)

Allereerst, de klantenservice is prima. Snelle reactie en helaas konden ze het product niet terugnemen omdat deze al geopend was. Mijn idee is dat jullie dat meteen in de voorwaarden zetten: 'Geopende producten nemen we niet terug!". Dan hou je daar rekening mee als je iets koopt wat je nog niet kent en zeker als je daar €64,- voor neertelt.

Heerlijke winkel

Heerlijke luxe producten, die je niet bij de drogist op de hoek kunt kopen. Als fan van Fudge kun je je hart ophalen. Fijn!

Onze dochter is er erg tevreden mee

Erg tevreden

Super altijd olaplex kopen hier

Ik haal hier altijd me olaplex

Zeker tevreden

Ik had me haren rood permanent geverft, alleen helaas vervaagde de kleur heel erg snel. Daarom heb ik gekozen voor Wella Color Fresh Mask. Het pakket was snel geleverd en ook heel mooi verpakt. Je kreeg alleen de tube, dus handschoenen moest ik zelf nog even halen. Ik heb het in me haren ruim aangebracht en minstens 10 minuten laten intrekken, daarna zorgvuldig uitgespoeld. Even gedroogd en ik had ervoor en erna een foto gemaakt. Je zag duidelijk een verschil. De kleur vervaagd wel met elke douchbeurt, maar je mag het maskertje weekelijks gebruiken. Wat ik vooral ook heel fijn vind, is dat het tegelijkertijd ook je haar verzorgd, het zag er weer gezond uit en was super zacht. Het is makkelijk te gebruiken. Ik ga dit product zeker vaker bestellen!

Supersnelle levering op een postnl afhaalpunt.

Mijn producten werden door Salontopper zeer snel geleverd op een postnl afhaalpunt wat ik uiterst prettig vind. Zo val ik mijn buren hier niet mee lastig en kan ik het pakket ophalen op een voor mij geschikte tijd. De producten van Salontopper zijn ook qua prijs zeer gunstig.

Excellent service. The products were in my house after a day of buying them :)

Excellent service. The products were in my house after a day of buying them :)

Snelle levering en prima producten.

Super snelle levering en hele goede producten. Ik ben tevreden!

Uitstekende kwaliteit

Prima werkt goed

Snel en correct

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire